TibGrim

Alphonse Scaf · @TibGrim

25th Jul 2011 from Twitlonger

Laat dit eens goed tot u doordringen... >

RT @carlawijn: @polibertas ik vind elk demoniseren gevaarlijk en verachtelijk, of het nu door de PVV gebeurt of door anti geluid.

> Een beweging, PVV genaamd, heeft als enigste bestaansrecht het "demoniseren" van de Islam en bij gevolg ook dat van de aanhangers van die religie. Afzweren dat geloof of je bent verdacht.
Wat zegt de schat Carla, let op de nuance, ze vindt "elk demoniseren gevaarlijk"... M.a.w. bestrijders van die beweging PVV zullen, hoe ze ook handelen en welke woorden ze ook gebruiken, steeds gediskwalificeerd kunnen worden omdat ze 'demoniseren". Zo ontsnapt de brave burger eraan om een keuze voor of tegen die beweging te maken, hij of zij ontstijgt er zelfs aan, staat er boven.
Zijn juist deze mensen niet de meest gewilde collaborateurs van fascisten? Tolerant, liberaal en beschaafd als ze voorgeven te zijn hebben ze een voorwendsel om geen vuile handen te hoeven maken. In wezen zijn ze bang omdat eigen verworvenheden aangetast kunnen worden, hun status, hun bezit.
Nee, gaat het mis, krijgt het fascisme een herkansing dan danken we dat op de eerste plaats aan mensen als Rutte en deze Carla. Niet aan Wilders en het plebs.

Reply · Report Post