TalentKent

Kent Brylle · @TalentKent

14th Jul 2019 from TwitLonger

Jeg har sat lidt ord på vores internationale sæson og fremtiden.


Puha, det har været et hårdt år. Vi har fået fornøjelsen af at være ude til 6 internationale turneringer med 2 forskellige spillere, har spillet mod de bedste i verden, slået store internationale klubber ud og så har vi nået vores mål om en plads til Playoffs.

Jeg er stolt over at vi i år har haft en spiller som har været med i de store turneringer og bygget videre på de gode takter fra sidste år, hvilket endte ud i en plads til Playoffs. LordHjorth har sammen med tre andre danskere ligget i en liga for sig, og han har i den grad vist dansk FIFA og ikke mindst Tricked Esport frem fra sin bedste side, ikke bare med controlleren men også med sin personlighed og sit engagement. At være blandt de 23 i verden der samler flest points over en hel sæson op til Playoffs er en ekstraordinær præstation. Det har været en fornøjelse at følge i år.

Vi havde selvfølgelig håbet på et videre avancement fra Swiss, men vi må også sande at da det endelig begyndte at køre, var det for sent. Men igen var der positive ting at tage med fra hele sæsonen som vi kan bygge videre på i fremtiden. Det lover rigtig godt!

Derfor har jeg store forventninger til næste år. Vi har sagt farvel til to spillere og selvom vi har sagt farvel til to spillere, så kommer vi styrket ud af sommerpausen og jeg tør godt love at bredden bliver endnu stærkere i FIFA 20, for det får vi brug for.

Næste år står vi blandt andet med Arrow der er gammel nok til qualifiers, LordHjorth der skal bygge videre på et flot år og Esser der har et klart mål om at nå Playoffs. Og så kan vi snart fortælle at vi har tilføjet en ny spiller til truppen som skal lære at spille med et internationalt mindset. Alt det glæder jeg mig til at arbejde med, og jeg tror oprigtigt på at FIFA 20 sæsonens trup kan indeholde en kommende VM-deltager. Hvornår det bliver ved jeg ikke, men vi arbejder hen mod at det skal blive til virkelighed.

Nu står den på en masse pause og så forberedelse frem mod FIFA 20.Tak til alle der har støttet os gennem året. Det betyder enormt meget.

Og en speciel tak til vores tidligere spillere i denne sæson. Mr_Lillelys for flotte præstationer i eSuperligaen, Kragelund for et upåklageligt engagement, loyalitet og hans indflydelse på vores flotte første sæson i ligaen og et massivt tak til JoeFromDenmark som gennem hele sæsonen har optrådt loyalt, trådt til i ligaen på vigtige tidspunkter og været en kæmpe faktor for de andre spilleres udvikling. I har alle bidraget til at vi i år har haft en rigtig flot sæson.

Vi ses i FIFA 20
#GETTRICKED

Reply · Report Post