Ckay_CSGO

Ckay_csgo · @Ckay_CSGO

18th Jun 2019 from TwitLonger

Mig og Ambush


Jeg er fra igår af ikke en del af Ambush mere, det er efter en lang periode på 3 uger ish, hvor jeg har snakket med vores manager om at leave holdet, så det har stået på længe, dog var det ikke mig som satte det sidste punktum.

Grunden til denne tanke om bunder i mange ting bla var der mange individuelle problemer. En af grundene til jeg ikke smuttede før, var bla at jeg som sagt snakkede med vores manager om problemerne, hvor efter han spurgte om jeg ikke ville give det en chance til og lige se tingene an, så det gjorde jeg da jeg følte at andet ikke ville være fair, selvom jeg havde en meget stærk fornemmelse af at det ikke ville blive bedre. Jeg følte ikke jeg blev værdsat på nogen måde og følte egentlig aldrig rigtigt at jeg var en del af kløveren på holdet, trods det var jeg altid dedikeret og arbejdede hårdt, dog jo længere ind i processen vi kom, blev det tydligere og tydligere at jeg ikke passede ind i kemien på holdet. Så det er den bedste beslutning for begge parter, det er aldrig sjovt at arbejde et sted man ikke kan lide og være tvunget til at smile.

Planen nu er at holde lidt sommerferie og finde frem til glæden ved at spille CS igen i denne sammenhæng vil jeg også begynde at stream en del mere. Hermed vil det også betyde at jeg er åben for tilbud så hmu, twitter, steam og fb!

GL til Ambush og speciel tak til Zouehir !

Reply · Report Post