Nyheter om laget.


I samband med Elitseriens och Fragleagues slut så valde vi som organisation att sätta mer press på laget. Vi behövde 5st hungriga spelare som vill spela så mycket som möjligt tillsammans för att försöka nå bästa resultat. I samband med det förnyade kontraktet så var Palm1 osäker på lagets framtid och inte helt nöjd med det nya kontraktet som vi erbjöd.
Vi är en ny organisation som från början pratade om att göra hela resan ihop. Vi är en bra bit på vägen men kan ännu inte erbjuda mycket av det Palm1 ville ha. Därav beslöt vi i EsportsAdviser att ej förnya med Palm1 då inget mer kunde läggas till i kontraktet för att gynna honom. Vi hade även i åtanke att han fått erbjudanden från andra organisationer som var bättre enligt hans tycke, självklart vill vi inte stå i vägen för hans framgång och vi vet att det här bara är början på Palm1s karriär.

Vi tackar Alex stort för tiden i laget, det är oerhört tråkigt att tvingas till detta men ser samtidigt ljust på lagets framtid och hoppas kunna hitta en bra ersättare till Alex.

Vi ses i Elitserien!

/EsportsAdviser management

Reply · Report Post