@Elsingh1st @Tibaert : Mijn laatste antwoord. Hierna ga je (Tibaert) definitief op een block en als je niet aan mijn verzoek voldoet ga ik opnieuw een klacht indienen bij de providers waar je blogt.

Vorig jaar eind oktober begon voor mij het gezeik op twitter. Het startte bij Mega. nav een ongegrond verklaarde klacht die hij indiende tegen één van de deelnemers aan de (door mij opgezette) Onafhankelijke Bloggers Associatie. Niet lng daarna kreeg ik ook Jacq. op mijn nek. Weer vanwege het feit dat er een deelnemer, Tibaert, deelnam aan de Onafhankelijke Bloggers Associatie en dat mocht blijkbaar niet.
Ik had op dat moment Tibaert en MWNM kunnen schrappen als deelnemers, dan was voor mij al het gezeik direct opgehouden.

Maar ik laat mij niet chanteren, dus dat deed ik niet. Met alle gevolgen van dien. Na de Onafhankelijke Bloggers Associatie werd ik nu persoonlijk het mikpunt van allerlei leugens, laster, smaad enz. En ook Tibaert maakte daar dankbaar gebruik van door het in te zetten bij zijn strijd.

Na een harde strijd van een week of zes kon ik het hoofdstuk Mega sluiten. Ook met Jacq. kwam ik na een maandje tot een akkoord. Maar Tibaert niet, die bleef doorgaan. Bleef mij dwingend betrekken bij iets waar ik niets mee te maken heb en wil hebben.

Vriendelijk verzoeken hielp niet, block hielp niet....

Vanaf maart tot eind september heb ik nauwelijks getwitterd. Ik was er namelijk bijna nooit. Toen ik in september weer wat meer thuis was ging het al weer snel mis.

Jacq klom naar aanleiding van iets futiels weer in de hoogste boom en ook Tibaert begon weer met mij te bestoken met iets waar ik dus niets mee te maken heb of wil hebben.

Naarmate ik harder in mijn afwijzing van hem werd en zeker nadat ik weer tot een verzoening met Jacq was gekomen, werd Tibaert onaangenamer. Die meest vreemde verbanden kwamen in zijn tweets, hij ging leugenachtige en smadelijke blogjes schrijven en ook nog teksten van mij jatten om mij te kunnen belasteren. Talloze verzoeken ten spijt. De teksten werden niet weggehaald. Ja en dan blijft er niets anders over dan een klacht indienen.

En ondanks het feit dat ik het slachtoffer ben van zijn praktijken, blijft hij in de slachtofferrol duiken. Allemaal gebaseerd op zijn waanidee dat ik partij ben. Maar dat ben ik niet, nooit geweest.

Triest, maar waar.

Dus nogmaals Tibaert, laat mij met rust verwijder mijn naam, want ja ik ben de enige die in dit hele gedoe met open vizieren onder eigen naam twittert, uit je blogs. Verwijder je zoeklijstjes met mijn naam. Doe alsof ik niet besta.


Reply · Report Post