MasjanTv

MasjanTV · @MasjanTv

22nd Nov 2022 from TwitLonger

Update:)


Heisann!
Iløpet av det siste døgnet har det florert inn med DM's og kommentarer om Discord serveren jeg valgte å opprette for jenter som gamer.
Først av alt vil jeg takke de som backer, og som hjelper til med å bygge det her til en større ting, som skal være en spot for jenter som gamer, eller jenter som vil ha et hyggelig sted å være, hvor de også kan snakke og bli kjent med andre.

On the other hand vil jeg bare legge igjen en grei kommentar for de som kun har sett på dette som en ekstremt dårlig ting. Noen mener det er "diskriminerende" for det motsatte kjønn. Andre mener at det slettes ikke er behov for det, (som for så vidt også kommer fra det motsatte kjønn). og andre mener at dette tar kun ting i feil retning. Vi er langt over 100 jenter i Discorden nå, så det sier kanskje litt om hvor stort behovet har vært?

3/4 jenter som gamer har opplevd trakassering, hat, seksuell trakassering, mobbing, kjønnsdiskriminering, hetsing og generelt stygge kommentarer. JA dette skjer blant gutter også, fullt klar over det, trås alt har jeg drevet med gaming siden jeg gikk i barnehagen, og har hørt og sett mitt.

Jeg syntes det er helt sykt at diskusjonen enda fortsetter, og enkelte har også begynt å bringe inn rase, etnisitet og hudfarge i dette, noe som det slettes ikke gjelder, og hvor enkelte har fått dette fra har jeg null snøring på.
Noe som er enda sykere er at det kun har vært guttevalper hittil som har kommentert på dette, og satt det i en veldig negativ setting, hvor det også neves at "vi utestenger dere".
Synd trist leit tenker jeg da, det florerer av discorder rundt omkrig hvor "gutta" kun er velkommen.
Mitt spørsmål er om dere syntes det er rart at det blir opprettet en slik discord når noen av oss blir stemplet som "horer", får kommentarer som vi skal voldtatt når vi ligger å sover, eller at vi burde "avlive" oss selv, eller at vi er sååå dritt i dataspill at vi burde bare komme oss av det med en gang. og om du vil ha "bevis" så har vi over 100 jenter i discorden som kan bekrefte dette;)

Jeg syntes det er så kvalmt at folk skal legge seg opp i slik i det hele tatt, hvor kvalme folk kan være mot hverandre og hvor dårlige holdninger enkelte har.

Discorden ble nok en gang lagd for en god ting, og vil alltid forbli en god ting. Jeg har lyst til å gjøre dette til en mye større greie, så jeg gleder meg til å se hva vi kan gjøre i fremtiden!
Hittil har det kun vært good vibes only i discorden, og jeg har allerede blitt kjent med mange fine folk <3

imens noen burde ta seg litt ekstra i nakkeskinnet, og faktisk tenke over hva de spytter ut så takker vi nok en gang alle dere som bryr dere, kommer med fine DM's og er med på å påvirke dette i riktig retning, kjempehyggelig å få DM's og kommentarer på hvor viktig dette faktisk er, og at det backes! Det viser kanskje også litt hvem som er gutter og hvem som er menn?;)

Takk.


Reply · Report Post