Το ψέμα πως οι Ισραηλινοί 'γενοκτονούν' τους ΠαλαιστίνιουςΤο ψέμα πως οι Ισραηλινοί 'γενοκτονούν' τους Παλαιστίνιους

- Κατά τη διάρκεια των εβδομήντα ετών της αραβοϊσραηλινής σύγκρουσης, πολύ λιγότεροι Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί με ευθύνη Εβραίων, παρά σε ένα μόνο μήνα, τον Σεπτέμβριο του 1970, από τα χέρια του βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας όταν οι Ιορδανοί, προσπαθώντας να αποκρούσουν μια προσπάθεια της PLO του Γιάσερ Αραφάτ να καταστρέψει τη μοναρχία του, δολοφονήθηκαν, σύμφωνα με τον Παλαιστίνιο μελετητή Yezid Sayigh, μεταξύ 3.000 και 5.000 Παλαιστινίων, ανάμεσά τους 1.500 έως 3.500 άμαχοι. Η Ιορδανία σκότωσε περισσότερους Παλαιστινίους -πάνω από 25.000 θάνατοι με ιορδανική υπογραφή- από όσους πέθαναν σε ολόκληρο τον αιώνα από εβραϊκή ευθύνη.
- Λίγα χρόνια αργότερα, στη Συρία, η πολιορκία και οι εχθροπραξίες εναντίον στρατοπέδων προσφύγων που ζούσαν Παλαιστίνιοι, στοίχισαν τις ζωές αρκετών ακόμα χιλιάδων αμάχων, παιδιών και γυναικών.
- Παρόμοιες σφαγές και εχθροπραξίες με θύματα κυρίως αμάχους είχαμε στο Λίβανο το 1976 και το 1982 και το 1985 και το 1990. Ολοι οι αραβοϊσραηλινοί πόλεμοι μαζί, από το 1948 μέχρι σήμερα, έχουν προκαλέσει πολύ λιγότερους νεκρούς, υπολογίζοντας μαζί πολίτες και στρατιώτες, από όσους έχει προκαλέσει σε δέκα μόλις χρόνια ο εμφύλιος στο Λίβανο
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_massacres_in_Lebanon

- Στην πρώτη ιντιφάντα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, περισσότεροι Παλαιστίνιοι πέθαναν από τα όπλα άλλων Παλαιστίνιων (985 επιβεβαιωμένοι θάνατοι), παρά από όπλα Ισραηλινών (808 θάνατοι). Πάνω από 1.000 Παλαιστίνιοι θανατώθηκαν από τους ίδιους τους Παλαιστίνιους μόνο μεταξύ 1989-1992,
http://www.jewishvirtuallibrary.org/first-intifada

με την κατηγορία του 'δωσίλογου' και του 'προδότη', και άλλοι 1.000 από το 1995 μέχρι σήμερα, 'Intrafada', εσωτερικές ενδοπαλαιστινιακές διαμάχες και εμφύλιοι, και παρόμοιες πρακτικές που συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας συνεχώς, ειδικά από τη Χαμάς, που απολαμβάνει να κάνει τις εκτελέσεις με δημόσιες κρεμάλες και άλλα ωραία και πολιτισμένα, και σε αριθμούς που καλύτερα να μη γνωρίζουμε.

- Ομοίως, ο αριθμός των αθώων Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από το Κουβέιτ που υποθετικά τους 'φιλοξενούσε', μόνο τον χειμώνα του 1991, σε αντίποινα για την υποστήριξη της PLO στην βάρβαρη κατοχή του Κουβέιτ από τον Σαντάμ Χουσεΐν, υπερβαίνει κατά πολύ τον αριθμό των Παλαιστινίων που έχασαν τη ζωή τους στην πρώτη Ιντιφάντα ενάντια στο Ισραήλ στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Από το Κουβέιτ, κατά την κρίση του Κόλπου το 1990-1991, απελάθηκαν 400.000 Παλαιστίνιοι που φυσικά έγιναν πρόσφυγες.
https://www.jstor.org/stable/2538306?seq=1#page_scan_tab_contents

Μόλις έδιωξαν τους Ιρακινούς, η καταπίεση των Παλαιστινίων έφτασε σε αποκρουστικά επίπεδα: Τους εκτελούσαν στη μέση του δρόμου, τους έκαιγαν ζωντανούς, τους περικύκλωναν και τους πήγαιναν σε στρατόπεδα εκτελέσεων, ακόμη κι ο Αραφάτ είχε πει ότι αυτά που έκανε το Κουβέιτ στους Παλαιστίνιους ήταν χίλιες φορές χειρότερα από όσα έκανε το Ισραήλ ποτέ.

Πρόκειται για πολλές, πολύνεκρες και πραγματικές καταστροφές τύπου χειρότερες από τη 'Nakba'. Μήπως ακούσαμε ποτέ κανέναν 'υποστηρικτή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων' των Παλαιστινίων να κάνει κάποια αναφορά γι' αυτά τα θύματα ή να διοργανώνει καμιά πορεία για την τύχη αυτών των ανθρώπων; Οχι, βέβαια. Οταν δεν υπάρχουν Εβραίοι να κατηγορήσουν, σιγά μη μας νοιάζει η τύχη τους.

Τις μεγαλύτερες σφαγές Παλαιστινίων τις έκαναν πάντα οι Αραβες, και όχι οι Ισραηλινοί:

Συνολικά, οι παλαιστινιακές απώλειες απευθείας από χέρι Εβραίου είναι σε γενικές γραμμές:
- στον πόλεμο του 1948, 2.000 ένοπλοι κι άλλες μάξιμουμ 11.000 πολίτες αγνοούμενοι που δεν πέθαναν σε μάχες (γύρω στις 4.000 που τα ονόματά τους δεν είναι γνωστά αλλά είναι γνωστές οι συνθήκες θανάτου κι άλλοι 7.000 που δεν είναι γνωστά ούτε τα ονόματα, ούτε οι συνθήκες θανάτου, αλλά αναφέρονται σαν αγνοούμενοι διότι γνωρίζουμε που κατοικούσαν πριν τον πόλεμο)
- στον πόλεμο των φενταγίν 1949-1967, περίπου 2.800-5.000 μαζί ένοπλοι και πολίτες
- και από το 1967 μέχρι το 2015, περίπου 11.000-12.000, κι αυτοί επίσης σκοτωμένοι σε εχθρικές επιχειρήσεις, όλοι, ποσοστό μικρότερο και από τους νεκρούς από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα

Δηλαδή, ούτε κατά διάνοια κοντά στο κλάσμα της έννοιας 'γενοκτονία' και 'εθνοκάθαρση'.

Ανακεφαλαιώνοντας, συνολικά, περισσότεροι Παλαιστίνιοι, άλφα, σκοτώθηκαν, βήτα, συνελήφθησαν, και γάμα, εκδιώχθησαν από Αραβες παρά από Ισραηλινούς, σε όλες τις κατηγορίες αυτές.

Αλλωστε, σε απόλυτους αριθμούς, η εξίσωση 'θύματα Ισραήλ λόγω της αραβικής επιθετικότητας' έναντι 'θύματα παλαιστινικής πλευράς λόγω ισραηλινής αμυντικής βίας' είναι μάλλον επιβαρυντική για τους Αραβες Ιορδανούς και Σύριους και Αιγύπτιους που κυκλοφορούν από το 1964 και μετά με το brand name 'Παλαιστίνιοι': Είναι γύρω στις 10.000 τα θύματα των Εβραίων από το 1948
http://www.jewishvirtuallibrary.org/israeli-casualties-in-battle-1860-present

έναντι 11.000-12.000 τα θύματα των Παλαιστινίων την περίοδο 1967-2015, με την συντριπτική πλειοψηφία των πρώτων να είναι άμαχοι και αθώοι πολίτες και την συντριπτική πλειοψηφία των δεύτερων να είναι ένοπλοι και τρομοκράτες που έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια εχθροπραξιών.
________

- Το ψέμα για την γενοκτονία και τον πληθυσμό
- Το ψέμα πως η συμβίωση έφερε μόνο 'καταπίεση και θάνατο'

Η αλήθεια είναι -και γνωρίζουμε ότι τα παρακάτω θα τρομοκρατήσουν τους φανατικούς 'αντισιωνιστές'- ότι η συμβίωση Αράβων και Ισραηλινών έφερε και αρκετά καλά στους πρώτους, τουλάχιστον όπου επιτεύχθηκε μια στοιχειώδης ειρηνική συγκατοίκηση και για όσο διάστημα οι Αραβες μπορούσαν να εκφράζονται ελεύθερα, δηλαδή πριν σταθεροποιήσουν την εξουσία τους οι παρανοϊκοί πολεμοκάπηλοι της Φατάχ και της Χαμάς.

Ας δούμε μια σειρά σημαντικών θεμάτων:

Θέμα: 'Γενοκτονία', 'εθνοκάθαρση' και 'Εβραίοι που γενοκτονούν Παλαιστίνιους και σκοτώνουν μωρά'.

'Γενοκτονία' με ρυθμό ανάπτυξης πληθυσμού 3% δεν νοείται.
'Γενοκτονία' όταν η Στατιστική Υπηρεσία του ίδιου του Αμπάς, το 'Palestinian Central Bureau of Statistics' (PCBS) πανηγυρίζει πως ο πληθυσμός των Παλαιστινίων ... οχταπλασιάστηκε από τότε που φτιάχτηκε το Ισραήλ; Δεν είμαστε σοβαροί, θα υποθέσει κάποιος, όταν λέμε τέτοιες ανοησίες, βλ. 'Palestinian population grew 8-fold since 1948', Ma'an News Agency, 12/05/2011
http://www.maannews.com/Content.aspx?id=386989

Κάθε τρία χρόνια, ο πληθυσμός αυξάνεται κατά 10%.
Ευτυχώς ζούμε στον 21ο αιώνα και στην εποχή της πληροφορίας, κι έτσι ο καθένας μπορεί μόνος του να αναζητήσει τον ορισμό της εθνοκάθαρσης και της γενοκτονίας, και να δει αν μπορεί να εφαρμοστεί στην περίπτωση του Ισραήλ. Εθνοκάθαρση σημαίνει μαζικές δολοφονίες και βίαιες εκδιώξεις πληθυσμών, με στόχο την δημιουργία εθνικά 'καθαρών' περιοχών, όπως στην περίπτωση της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με τους Σέρβους ενάντια σε Βόσνιους και Αλβανούς. Επίσης, πρέπει να αποδεικνύεται, πέραν πάσης αμφιβολίας και εξαντλητικά, τόσο η πρόθεση, ο δόλος και το εσκεμμένο της υπόθεσης ('dolus specialis', δηλαδή να μην πρόκειται για βία στα πλαίσια ενός συμβατικού πολέμου ή μιας σύγκρουσης), όσο και πέντε πολύ συγκεκριμένα είδη πράξεων, σύμφωνα με τον όρισμό από την Σϋμβαση που γνωρίζουμε με το όνομα 'Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide'.

Αλλη απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποδεικνύεται ότι τα θύματα της γενοκτονίας έχουν στοχοποιηθεί σκόπιμα -όχι τυχαία-, λόγω της πραγματικής (ή προσλαμβάνουσας ως τέτοιας από τους θύτες) ιδιότητας του μέλους μιας από τις τέσσερις ομάδες που προστατεύονται από τη Σύμβαση. Αυτό σημαίνει ότι τα θύματα πρέπει να είναι τυχαίοι άμαχοι, και όχι για παράδειγμα, μέλη από συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες, όπως είναι στην περίπτωση του Ισραήλ τα μέλη της Χαμάς κάθε φορά που γίνεται πόλεμος στη Γάζα -αυτοί αποκλείονται ως 'θύματα γενοκτονίας'. Με λίγα λόγια, ο στόχος της καταστροφής πρέπει να είναι η ομάδα ως τέτοια, και όχι τα μέλη της ως άτομα.

Διαβάστε:
http://www.un.org/en/genocideprevention/genocide.html
The popular understanding of what constitutes genocide tends to be broader than the content of the norm under international law. Article II of the Genocide Convention contains a narrow definition of the crime of genocide, which includes two main elements:
A mental element: the "intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such"; and
A physical element, which includes the following five acts, enumerated exhaustively:
Killing members of the group
Causing serious bodily or mental harm to members of the group
Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part
Imposing measures intended to prevent births within the group
Forcibly transferring children of the group to another group
The intent is the most difficult element to determine. To constitute genocide, there must be a proven intent on the part of perpetrators to physically destroy a national, ethnical, racial or religious group.


Που είναι λοιπόν τα πτώματα, πόσοι μαζικοί τάφοι ανακαλύπτονται ετησίως, πότε συνέβη η τελευταία αναγκαστική μετακίνηση πληθυσμού στην περιοχή;
Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, όντως συνέβη μια μεγάλη μετακίνηση πληθυσμού στην περιοχή. Ηταν το 2005, και ήταν όταν Εβραίοι διέταξαν ... Εβραίους να αποχωρήσουν από τη Γάζα, αφήνοντας, μάλιστα πίσω υποδομές, εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια, σπίτια, χωράφια κ.λπ. [Σ.Σ.: Η τύχη τους είναι γνωστή: Αντί να χρησιμοποιηθούν από τους Παλαιστινίους στην κατεύθυνση κάποτε να αποφασίσουν να φτιάξουν κάτι που να μοιάζει με κράτος, οι Παλαιστίνιοι τα ανατίναξαν όλα, τα κατέστρεψαν και τα λεηλάτησαν. Δεν θέλουν τίποτα που να θυμίζει Εβραίους].

Στο αμιγώς πληθυσμιακό κομμάτι, η αύξηση του παλαιστινιακού πληθυσμού είναι εντυπωσιακή και από τις ταχύτερες στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστική Υπηρεσίας Παλαιστίνης PCBS, ο πληθυσμός των Παλαιστινίων στον κόσμο είναι 12,7 εκατομμύρια, από τους οποίους 4,88 εκατομμύρια βρίσκονται στο 'παλαιστινιακό κράτος' (περίπου 2,97 εκατομμύρια στη Δυτική Οχθη και 1,91 εκατομμύρια στη Λωρίδα της Γάζας), 1,53 εκατομμύρια στο Ισραήλ, 5,59 εκατομμύρια σε αραβικές χώρες και περίπου 696.000 σε τρίτες ξένες χώρες, βλ. 'Αύξηση του πληθυσμού των Παλαιστινίων στον κόσμο σε 12,7 εκατομμύρια, Wafa', 29/12/2016
http://english.wafa.ps/page.aspx?id=gedjk6a51964762047agedjk6

Από την ίδια έρευνα, ο αριθμός Παλαιστινίων που ζουν στο 'παλαιστινιακό κράτος' στο τέλος του 2016 ήταν 4,88 εκατομμύρια: περίπου 2,97 εκατομμύρια κατοικούν στη Δυτική Όχθη και 1,91 εκατομμύρια στη Λωρίδα της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες αποτελούν το 41,9% του παλαιστινιακού πληθυσμού στο κράτος της Παλαιστίνης: 26,0% στη Δυτική Όχθη και 66,7% στη Λωρίδα της Γάζας.

Δημογραφικά, οι άνω των 55 ετών αποτελούν μόλις το 7,5% του πληθυσμού, ενώ οι ηλικίες 0-24 έτη αποτελούν το 60%, δηλαδή πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές 'πυραμίδες πληθυσμού του κόσμου'.
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/graphics/population/WE_popgraph%202016.bmp

Η μέση Παλαιστίνια πάντα ανέτρεφε μέσο όρο έξι (6) παιδιά, σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι το 2000. Ο Αραφάτ, άλλωστε το είχε πει, ότι «το μεγαλύτερο αραβικό όπλο για να κατακτήσουμε το Ισραήλ είναι η μήτρα των γυναικών μας». Από το 2001 και μετά, υπάρχει μια πτωτική τάση, και τώρα είναι 4,5 παιδιά ανά μητέρα στη Γάζα και 3,7 στη Δυτική Οχθη, και πάλι πολύ υψηλά μεγέθη. Για κάθε 1.000 άνδρες ηλικίας 40-44 ετών, υπάρχουν 4.400 μωρά ηλικίας 0-4 ετών (τα αντίστοιχα νούμερα σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο είναι μόνο 1.000 και 670 αντίστοιχα). 'Εθνοκάθαρση'. Το 1948 ο αραβικός πληθυσμός σε Δυτική Οχθη και Γάζα ήταν 462.100 και 82.500 αντίστοιχα. Το 2005 ήταν 2,4 και 1,5 εκατομμύρια αντίστοιχα. Σήμερα, πρέπει να υπολογίσουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα. Το 1970, οι Εβραίοι ήταν το 70% του πληθυσμού εντός των συνόρων του κράτους τους, μαζί με τη Δυτική Οχθη και τη Γάζα. Το 2005 ήταν μόλις και μετά βίας 50%, και σήμερα είναι λιγότεροι από 50%
http://israelipalestinian.procon.org/view.resource.php?resourceID=000636#chart1

Το 'ακαθάριστο' ποσοστό γεννήσεων (πλην της βρεφικής θνησιμότητας) είναι 30,9 γεννήσεις, μέσο όρο, για κάθε 1.000 κατοίκους στο 'παλαιστινιακό κράτος' για το 2016, ήτοι 28,5 γεννήσεις στη Δυτική Οχθη σε σύγκριση με 35,8 γεννήσεις στη Λωρίδα της Γάζας.
Το PCBS επίσης μέτρησε 4,5 γεννήσεις ανά μητέρα στη Γάζα και 3,7 γεννήσεις στη Δυτική Οχθη κατά την περίοδο 2011-2013.
Τα αντίστοιχα ποσοστά γονιμότητας για τις Παλαιστίνιες γυναίκες που ζουν στην Ιορδανία ήταν 3,3 γεννήσεις ανά 1.000 γυναίκες για το 2010, σε σύγκριση με 2,5 στη Συρία την ίδια χρονιά και 2,8 στο Λίβανο για το 2011.

Τελικό σημαντικό και χαρακτηριστικό περί 'γενοκτονίας' νούμερο: Για κάθε 3,5 θανάτους ανά 1.000 Παλαιστίνιους, έχουμε 26,3 γεννήσεις, με στοιχεία του 2016.
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/we.html

Με τους ρυθμούς αυτούς, προβλέπεται πως το το 2025 οι Αραβες της Δυτικής Οχθης και της Γάζας θα είναι 6,5 εκατομμύρια, και το 2050 θα είναι 9,5 εκατομμύρια.
http://israelipalestinian.procon.org/view.resource.php?resourceID=000636#Chart8

Ανακεφαλαιώνοντας, σημασία έχει ότι οι ισχυρισμοί για 'εθνοκάθαρση και γενοκτονία' των Αράβων, είτε σε μια πόλη όπως την Ιερουσαλήμ,
https://ukmediawatch.org/2015/04/19/guardian-publishes-essay-falsely-charging-israel-with-ethnically-cleansing-jerusalem-palestinians/

είτε οπουδήποτε αλλού στο Ισραήλ,
https://ukmediawatch.org/2013/08/08/are-jews-the-most-incompetent-ethnic-cleansers-in-the-world/

είναι απλές φαντασιώσεις πονηρών προπαγανδιστών και χρησίμων δυτικών ηλίθιων, και αφού μιλάμε κι ασχολούμαστε με αριθμούς και υποκριτές, ας σκεφτεί ο αναγνώστης ότι οι συνολικοί νεκροί Αραβες από το 1920 μέχρι σήμερα είναι λιγότεροι
http://www.jewishvirtuallibrary.org/total-casualties-arab-israeli-conflict

από τους νεκρούς Αραβες στη Συρία μόνο σε ένα έτος, λ.χ. το 2011.
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10202616/Syria-civil-war-death-toll-passes-100000-people.html

Από την ίδια έρευνα, ο αριθμός Παλαιστινίων που ζουν στο 'παλαιστινιακό κράτος' στο τέλος του 2016 ήταν 4,88 εκατομμύρια: περίπου 2,97 εκατομμύρια κατοικούν στη Δυτική Όχθη και 1,91 εκατομμύρια στη Λωρίδα της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες αποτελούν το 41,9% του παλαιστινιακού πληθυσμού στο κράτος της Παλαιστίνης: 26,0% στη Δυτική Όχθη και 66,7% στη Λωρίδα της Γάζας.

Δημογραφικά, οι άνω των 55 ετών αποτελούν μόλις το 7,5% του πληθυσμού, ενώ οι ηλικίες 0-24 έτη αποτελούν το 60%, δηλαδή πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές 'πυραμίδες πληθυσμού του κόσμου'.
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/graphics/population/WE_popgraph%202016.bmp

Η μέση Παλαιστίνια πάντα ανέτρεφε μέσο όρο έξι (6) παιδιά, σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι το 2000. Ο Αραφάτ, άλλωστε το είχε πει, ότι «το μεγαλύτερο αραβικό όπλο για να κατακτήσουμε το Ισραήλ είναι η μήτρα των γυναικών μας». Από το 2001 και μετά, υπάρχει μια πτωτική τάση, και τώρα είναι 4,5 παιδιά ανά μητέρα στη Γάζα και 3,7 στη Δυτική Οχθη, και πάλι πολύ υψηλά μεγέθη. Για κάθε 1.000 άνδρες ηλικίας 40-44 ετών, υπάρχουν 4.400 μωρά ηλικίας 0-4 ετών (τα αντίστοιχα νούμερα σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο είναι μόνο 1.000 και 670 αντίστοιχα). 'Εθνοκάθαρση'. Το 1948 ο αραβικός πληθυσμός σε Δυτική Οχθη και Γάζα ήταν 462.100 και 82.500 αντίστοιχα. Το 2005 ήταν 2,4 και 1,5 εκατομμύρια αντίστοιχα. Σήμερα, πρέπει να υπολογίσουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα. Το 1970, οι Εβραίοι ήταν το 70% του πληθυσμού εντός των συνόρων του κράτους τους, μαζί με τη Δυτική Οχθη και τη Γάζα. Το 2005 ήταν μόλις και μετά βίας 50%, και σήμερα είναι λιγότεροι από 50%
http://israelipalestinian.procon.org/view.resource.php?resourceID=000636#chart1


Θέμα: Ποσοστά θνησιμότητας
Η αλήθεια είναι, αντίθετα από τις ανοησίες για εθνοκάθαρση, ότι οι Αραβες της Παλαιστίνης έχουν βελτιώσει σημαντικά τους δείκτες θνησιμότητας λόγω της συγκατοίκησης με τους Εβραίους, με τα εξής αποτελέσματα, σήμερα.
- Εχουν το χαμηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας (9 στα 1.000 βρέφη, ενώ στις άλλες χώρες είναι 45 στα 1.000). Πιο συγκεκριμένα, το 1967 η βρεφική θνησιμότητα ήταν 162 μωρά στα 1.000. Το 1974 έπεσε σε 132 στα 1.000. Το 1985 ήταν 53 στα 1.000 και το 1993, οπότε και το Ισραήλ παρέδωσε την εξουσία στον Αραφάτ είχε πέσει στα 32 στα 1.000. Και συνεχίζει να κατεβαίνει, αν και με μικρότερο ρυθμό. Με ένα συστηματικό πρόγραμμα εμβολιασμού, εξαλείφθηκαν οι παιδικές ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα, ο τετάνος, η ιλαρά κά., και έτσι το 2000 ήταν μόνο 15 ανά 1.000 μωρά. Αυτή τη στιγμή, οι αντίστοιχοι δείκτες στο Ιράκ είναι 64 στα 1.000, στην Αίγυπτο 40, στην Ιορδανία 23, και στη Συρία 22. Είναι επειδή, προφανώς, «οι Εβραίοι σκοτώνουν μωρά για πλάκα», όπως λέει ο σχετικός λίβελος (του αίματος).
- Το προσδόκιμο ζωής για τους Αραβες αυξήθηκε κατά 27 χρόνια (!) από το 1948, από μόνο 48 έτη πήγε στα 75 έτη ('γενοκτονία'), με 10 χρόνια μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής από όλες τις μουσουλμανικές χώρες και 7 χρόνια περισσότερα από τον μέσο όρο για όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Στην πιο πρόσφατη έρευνα, οι Αραβες του Ισραήλ έχουν το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής από όλα τα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη, πιο πάνω ακόμη κι από τα πλούσια κράτη του κόλπου, φτάνοντας τα 79 έτη από 76,3 που ήταν το 2000

[ΦΩΤΟ Πίνακας - Israeli Arabs life expectancy 79 years against 76,3 in 2000 - The highest life expectancy in the Arab world [Report The Health of the Arab Population in Israel] [Taub Center for Social Policy Studies in Israel 2017].JPG


- Τα ποσοστά θνησιμότητας στη Δυτική Οχθη και τη Γάζα (δηλαδή για τους Παλαιστίνιους της Παλαιστίνης) μειώθηκαν κατά περισσότερο από τα δύο τρίτα μεταξύ 1970 και 1990. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, από 46,6 το 1950, το προδόκιμο ζωής πήγε στο 73,3 μέσος όρος (75,25 για τις γυναίκες, και 71,45 για τους άντρες), για το 2015,
https://countryeconomy.com/demography/life-expectancy/palestine

και αναμένεται να ανεβεί στα 85,31 το 2098, σύμφωνα με στοιχεία του 2015 από το 'World Population Review'.
http://worldpopulationreview.com/countries/palestine-population/life-expectancy/


[ΦΩΤΟ Πίνακας - Παλαιστίνιοι της Παλαιστίνης Palestine Life Expectancy 1950 - 2100 - Από 46,6 το 1950 σε 73,73 το 2018 σε 85,31 το 2098 [World Population Review 2017] - Palestine Life Expectancy (1950 - 2100).jpg

- Αλλο αναμφισβήτητο γεγονός της 'γενοκτονίας' είναι ο ρυθμός αύξησης του πληθυσμού. Ο μέσος όρος παγκοσμίως είναι 1,2. Ο μέσος όρος στον αραβικό κόσμο είναι 2,0. Και ο ρυθμός αύξησης στην Παλαιστίνη είναι το ιλιγγιώδες συγκριτικά 2,9. 'Γενοκτονία', κι εδώ.

Αντίστοιχα, μπορούμε να δούμε τους αριθμούς και για τις παλαιστινιακές περιοχές:

- Πόσοι Εβραίοι υπάρχουν σήμερα στη Γάζα: Μηδέν.
- Πόσοι Εβραίοι στις περιοχές της Δυτικής Οχθης που τον πλήρη έλεγχο έχει ο Αμπάς; Μηδέν.

Στο σύνολο της Δυτικής Οχθης, οι Εβραίοι είναι λιγότερο από 9% σήμερα.

Και δεν πηγαίνουμε καν στους πρόσφυγες, που από κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες το 1948, σήμερα είναι πάνω από 5.000.000, και όπως αποδεικνύει μια μελέτη, (Mick Dumper, 'Future Prospects for the Palestinian Refugees', Refugee Survey Quarterly, #28, Oxford Academic, 2009, σσ. 561-587)
https://academic.oup.com/rsq/article-abstract/28/2-3/561/1584650/Future-Prospects-for-the-Palestinian-Refugees

εάν οι υπηρεσίες του ΟΗΕ και η UNRWA διατηρήσουν την τρέχουσα κατάσταση με τους πρωτοφανείς ορισμούς της ιδιότητας του 'πρόσφυγα εκ Παλαιστίνης' που είναι μια ειδική εφεύρεση ορισμών μόνο για τους Παλαιστίνιους, τότε ο συνολικός αριθμών των 'προσφύγων' το 2050 θα φτάσει τα 15 εκατομμύρια. Σήμερα μόνο οι 30.000 είναι πραγματικοί πρόσφυγες του 1948,
http://foreignpolicy.com/2012/05/24/senate-fight-today-over-palestinian-refugees/
https://archive.is/5hEGF

και τα άλλα 5.000.000 είναι απόγονοι των Παλαιστινίων 'προσφύγων', εγγόνια και δισέγγονα που μπορεί να ζουν στη Δύση, μάλιστα, ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, και ακόμα να υπολογίζονται 'πρόσφυγες' με ένα ιδιοφυές τρικ, που αναπαράγει τον εαυτό του στους αιώνες.
https://academic.oup.com/rsq/article-abstract/28/2-3/561/1584650/Future-Prospects-for-the-Palestinian-Refugees

Reply · Report Post