Na Blue Monday volg Black Tuesday: Weg bij Power Unlimited -


Ik kan het bijna niet geloven en toch is het zo. Na 20 jaar ben ik niet langer verbonden aan Power Unlimited. Ik had niet verwacht deze regels ooit te tikken, maar toch is het zo. Soms gebeuren er dingen in het leven waar je weinig invloed op hebt. Ik weet het; een cliché van jewelste maar tja, het leven zit er vol mee. Hoe dan ook; ik werk niet meer bij de PU.

20 jaar voelt als een huwelijk, in ieder geval als een intense relatie. Die relatie is nu voorbij. Ik heb de afgelopen 20 jaar zoveel geschreven, zoveel trips gemaakt, zoveel games gespeeld, zoveel plezier gehad, zoveel mensen ontmoet en zoveel meegemaakt. Daar ben ik de industrie eeuwig dankbaar voor.

Waar ik het nu zonder mee moet doen? De comments onder de posts op PU.nl. De briljante teksten van Samuel. De schaterlach van de immer kwispelende Florian. De lompe, eigenzinnige maar grappige opmerkingen van Graddus. De weddenschappen met Ed inzake deadlines. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ga het allemaal vreselijk missen en het doet meer dan een beetje pijn.

Ik blijf natuurlijk schrijven, vloggen, bloggen, gamen, tweeten… alleen op andere plekken in andere vormen, over bekende en minder bekende zaken. Voor en met bekende en minder voor de hand liggende partijen. Voor nu wil ik de PU community uit het diepst van mijn hart bedanken voor 20 fantastische jaren.

Jullie zijn de beste!

Liefs, Jan

Reply · Report Post