Owavavawwa

Owava · @Owavavawwa

13th Oct 2015 from TwitLonger

Mitä jos...?


Mitä jos teenkin tämän väärin? Mitä jos teenkin itsestäni pellen?

Minä pelkään, että teen jotain väärin, isosti. Se on yksi asia joka estää minua tekemästä asioita; töiden hakua, ihmisille puhumista, jopa joitain peruskotitöitä. En vaan saa mielestäni pois "mitä jos"-ajatuksia kaikesta, mikä voisi mennä pieleen. En ole koskaan ensimmäinen, olen seuraaja. En voi tehdä mitään, jos joku muu ei ole tehnyt sitä ensin.

Kaikki tekee virheitä, tiedän sen, mutta jotenkin tämä ei auta minua irti pelostani. Elämäni hankaloituu joka päivä, koska en saa itseäni tekemään mitään, mitä minun pitäisi tehdä. Jos on mahdollista, että teen jotain väärin, en tee sitä lainkaan, siinä pelossa, että teen sen väärin. Tästä syystä en voi vain mennä kauppoihin tai muille työpaikoille vain kysymään, olisiko töitä tarjolla, koska saatan kysyä väärältä ihmiseltä, tai minun ei vain kuuluisi tehdä sitä niin.

En tiedä sikiääkö tämä "pelko" kiusaamistaustastani, mutta se voi olla yksi syy. Toinen voi olla vain minun luonteeni. Olen ihmisten miellyttäjä, isosti. Haluan tehdä kaikki ympärilläni iloiseksi, enkä halua satuttaa ketään. Tämä on yksi hyvä asia minussa, mutta se on myös paha aina välillä. Liika on liikaa, niinkuin kaikessa.

Reply · Report Post