Owavavawwa

Owava · @Owavavawwa

3rd Jan 2015 from TwitLonger

Minä & Alkoholi


Minulta on kysytty syitä siihen, miksi en juo alkoholia, joten puran sitä vähän nyt.

Kuten moni teistä jo tietää, minä en juo alkoholia. Miksi minun pitäisi? Saadakseni krapulan, päästäkseni tappeluihin, unohtaakseni mitä olen tehnyt? Uuden vuoden viettämisen keskustassa jälkeen, huomasin taas miksi päätin olla juomatta: koska siellä oli paljon nuoria ihmisiä, jotka juuri ja juuri pysyivät pystyssä, puhuen jotain randomia sammaltaen, ja unohtaen kaiken. Mitä hyötyä siitä on? En ymmärrä.

Voit kutsua minua oudoksi, koska olen outo; 21-vuotias absolutisti Suomessa, jossa jokainen juhlapäivä tuntuu olevan vain tekosyy vetää kännit. Minua ei kiinnosta juotko sinä vai et, mutta minua ei tarvitse yrittää saada juomaan; en tee sitä, vaikka kuinka tyrkyttäisit. Ja myös, miksi sinun pitäisi tyrkyttää? Mitä sinä häviät siinä, että minä en juo?

Voin myös sanoa että joillain menneisyyden tapahtumilla voi olla osansa päätöksessäni, mutta en avaa niitä tässä, saa tulla kysymään muualla.

Minun päätöksen olla juomatta ei pitäisi vaikuttaa kehenkään teistä. En ole juomista vastaan, vaikkakin en ymmärrä miksi pitää juoda itsensä yltiökänniin, koska en tajua mitä ihmiset saavat irti tiedottomaan tilaan pääsystä, ja siitä että unohtaa kaiken jälkikäteen. En ole menettänyt mitään elämässäni olemalla juomatta, enkä tule menettämään. Jos sinulla on ongelma sen kanssa etten juo, sitten on; en tule muuttumaan kenenkään muun takia.

Minulla ei ole mitään syytä juoda, ja sinulla ei ole mitään syytä ottaa siitä ongelmaa. En tykkää humalaisista ihmisistä, koska minä, eikä he itsekään, tiedä mitä he saattavat seuraavaksi tehdä. Jos haluat tietää jotain muuta, kysy; löydät minut SoMesta.

Reply · Report Post