Owavavawwa

Owava · @Owavavawwa

22nd Dec 2014 from TwitLonger

Kiitos vuodesta 2014


Joten, haluan vain kiittää TEITÄ KAIKKIA vuodesta 2014. Ilman ihmisiä, jotka tapasin, ja joiden kanssa ystävystyin, en olisi enää hengissä, piste.

2014 oli minulle henkilökohtaisesti ylä- ja alamäkeä, mutta jos joku olisi minulle vuoden 2013 lopussa sanonut minun olevan nyt tässä tilanteessa, jossa olen, olisin nauranut hänelle päin naamaa; tai no en olisi nauranut, koska silloin en nauranut millekään. Kärsin vieläkin masennuksesta, ja olen vieläkin surullinen usein, mutta olen tullut pitkän matkan eteenpäin syksystä 2013. Ja se on teidän ansiotanne. Te ihmiset Internetissä, TE pelastitte elämäni. Vaikkakin tämä vuosi 2014 oli vuosi, jolloin meinasin tehdä itsemurhan, sanoisin silti tämän vuoden olleen paljon parempi kuin vuoden 2013. Loppujen lopuksi, nyt minulla on paljon enemmän kavereita, joille jutella.

On olemassa ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua enemmän kuin muut, mutta en lähde heitä tässä nimeämään; kiitän heitä privaatisti. Kaiken kaikkiaan voin kiittää teitä kaikkia, joiden kanssa olen jutellut tämän vuoden aikana, TE KAIKKI merkkaatte minulle enemmän kuin voisitte koskaan uskoa.

Kiitos tästä vuodesta, ja voin jo nähdä, että vuodesta 2015 tulee vielä parempi!

Reply · Report Post