Wekenlang maakten Tibaert en zijn trawanten gewag van hun project, genaamd #workshop12okt. Toespelingen op een heuse fazantenjacht (refererend aan een adres, waarvan zij vermoeden dat Sjaakie zich daar schuilhoudt) en andere vage "hints" moesten twitterend Nederland overtuigen van het feit dat hen iets reusachtigs te wachten stond. Niets van dat alles is uitgekomen en dat is allerminst verwonderlijk. Het woord van Tibaert is al meerdere malen net zo betrouwbaar gebleken als dat van Mark Rutte, die het Nederlandse volk 1000 Euro belastingverlaging beloofde.

Het blijft een ouwe zot, die Tibaert, die zich omringt met schorem, het woord dat hij ter camouflage zo graag bezigt naar zijn opponenten toe. Hoe het verder gaat? Dat lezen we vast in episode 23078 van zijn haatblogs over Eveline, Sjaakie en Huib.

" TWITTER LIJKT WEL EEN GROTE GRAP...", schreef hij van de week. Grote knurft die je bent; dat probeert menigeen je nu al tienduizend keer te vertellen. Twitter is één grote grap, maar jij moest en zou het allemaal serieus nemen, tot op de dag van vandaag. Al die tijd heb je twitter beoordeeld als een serieus politiek-wetenschappelijk medium omdat je geen enkel benul hebt van de buitenwereld. Net zoals dat deel van de onaangepaste immigranten dat de wereld slechts vanachter een schotel bekijkt, weet je bijvoorbeeld niet eens wat er in je eigen straat gebeurt.

Onderschat Tibaert echter niet, beste twitteraars: hij is er als een eigentijdse Dr.Frankenstein in geslaagd om een monster nieuw leven in te blazen: Theo, alias @tweepstra, alias @wilders_truusje is uit den dood herrezen en leeft nu voort als @antisepticsolut. Zelfs in "As the world turns hadden ze zo'n plot niet kunnen verzinnen. Boris Karloff, eat your heart out!

Reply · Report Post