Bonusje

Bonusje · @Bonusje

14th Jan 2013 from Twitlonger

JINEK VERBEET SCHNABEL MULDER EN KANKER#schoften #kanker #dieren #ongedierte #jinek #hoeren #beesten #emoties #gemene scheldwoorden #spekman #rutte #tottientellen #kinderpooiers #kindermisbruikers #misbruik #abuse #heroine #discussie #hoelossenwedatop #verschuilen #valseidentiteit #poolsehoermetvalseidentiteit #boosheid #graaiers #allochtonen #nederlanders #rascist #discriminatie #laster #roddel #schorem #fakeblond #scheinheil #heroinehoer #import #mafiahoer #eenzamegek #ruudlubbers #exit

#Nederland dankt u!

http://www.nederland1.nl/gemist/48859
pechtold zei "je lijkt wel weer 16. Kennen die mekaar al zo lang? 29:40

verbeet: eerst zegt ze tot tientellen en dan 30:06 ik ben extravert spontaan flapuit


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7214 http://tinyurl.com/aqugkxd
http://www.twitlonger.com/show/km6qor
Nou dat IS toevallig. Ben ik Keurig allerlei kanker en doodsverwensingen aan het Posten gister hierboven en nu verneem ik op tv dat ene PvdA-voorzitter Hans Spekman bij ene rutte de arubaHganger ligt te janken om maatregelen tegen kanker en doodsverwensers....komt die mischien hier ook als bezoeker die spekman? Als dat zo is en die kans is groot dan wens ik hém hetzelfde daar hij dan niet de moeite nam ook de allerlaagste schanddaden aan de Kinderen - DÈ Reden Voor die Verwensingen - gelijk maar even te Vermelden.
http://nos.nl/artikel/460420-spekman-zet-haatmails-online.html

Uitspraken als van die Gert Kruier Begrijp Ik Wel. De allochtonenloverpolitici hebben massaalst in de misbruiken als ook boven mee gedaan en gecollaboreerd met de import dat meeste Kinderen bol staan van de heroinesporen tot Babies aan toe die rattenculturen van de staat van haat.

Daar naast zette dat vet en reuzelmaniaanse flikkervolk Ons 1991 buiten de Bescherming van de Wetgeving en Diensten wat die immigranten al helemaal een vrijbrief leverde tegen Onze Kinderen. En die vrijbrief verzilverden ze! Ze hebben Ons zó Weerloos en Rechteloos met opzet ziek van de Angst en haat gemaakt en Slachtoffer voor elk stuk vuilnis met een volle zak.

Met daar naast massiefste collaboraties -politiek tycoons banksters bestuurders schoolpersoneel crechepersoneel ambtenaren ministers presidenten burgemeesters rechters ovjs buschauffeurs allochtonen afrikanen partijen academici - aan de jaarlijkse schoolreisjes waarop Kinderen aan gort werden verkracht gemarteld gedrogeerd en voor het Leven beschadigd. Deze Informatie is politiek en overheden diensten en media genoegelijk en jarenlang onder de eigen Gore neusen gewreven en Dat Wereldwijd ook. Dat Weet die spekman dan dus ook heus wel wat de redenen zijn voor dat de Mensen het dan maar Anders Gaan Zeggen .... áls Ze nog Wat Kúnnen Zeggen!

Die vuile misdadiger die met halve Waarheden manipuleert en zo de Slachtoffers van zijn misdaden en staatsterreurbeleid zo nóg eens in de goot wil trappen dat halfgeslachtte varken! Just another ivo opsteltentool!

En Ik Ben Overtuigd Dat zijn Kritici Het roof en rapespek HEEL JUIST Zien en hem Terecht én Rechtvaardig Bejegenen.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7166
Spotje says:
Your comment is awaiting moderation.
January 10, 2013 at 7:10 am

Ah dé uiteráárd gesubsidieerde cidi de rassenhater! Baby neuklord ronny naftaniel die met ernst hirsch ballin jph donner en lieden als job cohen kleine Kindtjes saampkes doodneukt. En als ze niet meer willen dé hun erbij zijnde Kinder pooier Ze snuifjes heroine opdringt daarmee Ze doorgaan zich laten neuken door die rattenplaag! DÈ DÒÒD ÀÀN HÈN! Dát ze KÀNKER tussen ÈLKE ruggewervel MOGEN KRIJGEN! Nou nog Hopen dat ze dán een ruggegráát hébben!

Dan dat vuige verraad aan alles wat Mens is assher van de assher en cohenraden ww2. Hebben in die oorlog minstens 1 miljoen Nederlanders op transport gezet de dood in. Mannen en de Kinderen boven de 12 jaar. De Vrouwen en de Jonkies hielden ze voor zich. Daar wisten ze wel raad mee eeuwig geil als ze zwijn. Evenals de Industrie Bedrijven Huizen Land Grond Bezittingen en Eigendommen van de Vermoordden en verkrachtten!

En mede dáár weer ván Zullen dan ook die 3 miljoen aangiften wegens oorlogsmisdaden Tegen joden stammen die al sinds die oorlog door mede diezelfde Baby neuklord naftaniel en geheel de Baby uitwonende rechterlijke macht en even uitschotbestuur en politiek alle tijd verzwegen werd!

Al onze moetkijken en moetluistergelden van maarliefst 1 miljard euro per jaar in hun industrieel monopolistische raciaalseperatistische fascistenklauwen daarmee hun fascistenpresentatoren nóg vétter worden en er nog meer Leugens van bedácht en nóg meer vétmiljardairs ván geboren wórden zéker!

1 filmpje kost de zenders 200.000 euro gemiddeld. Daar krijgen ze 3malig vertoonrecht voor. Twee uitzendrechten er van verkopen ze door en behalen zo al pure dure winsten. Al met al ook dáár dús behoorlijke woekerijen oplichting en frauden met belastinggelden Bedrog en prijsafspraken! De reclameopdringingen en dé al jaren vertoonde excuses er om en We zitten zelfs met mega oplichterijen en bedrog en enormste belastingfrauden!

Denk dat er Nog Wél Méér beledigingen voor het Menselijk Ras rondriolen die hún diamantjés en gouden vullingenvoorraden onder schemerlampjes ván Babyleer zitten te téllen én té téllen in dé wálmen van hun cyclon b okselfris en Kindérpis!https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7168

January 10, 2013 at 7:27 am

http://www.twitlonger.com/show/klnt85


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/13/misdaden-ex-top-bankier-gangster-filip-dierckx-van-misdaadgroe-fortis-beloont-met-bonus-van-e1-miljoen-nu-geen-snelrecht/
Omdat het 1 roofenrapekliek is samen. Alle justitie banken adel is alles familie van elkaar en gebruikelijk samenwerkende en spannende collaborateurs aan de jimmy saville achtige seriele Kinder misbruiken. Hele Volken via misbruik collectieve systemen als kerken scholen wiegjes er in verkracht in die geest en misbruikt gecorrumpeert Bang onwetend en afhankelijk gemaakt en de academici wat extra als minions en laagste innercircel en de dwarsliggers ruimt hun school psychiatrie recht en politie wel voor ze op die immers van begin ss van de eurasiatische (bankiers adel politici) bezetter waren en speciaal om horigheid te bevorderen en to kill the Best of Gentiles.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/12/pedo-savile-misbruikte-decennia-lang-honderden-ook-erg-jonge-kinderen/#comment-7265
Spotje says:
January 12, 2013 at 7:53 pm

honderden–ook erg jonge–kinderen”"

Verder zelfs! Babies al martelen. Verder nog! Zelfs Zwangere Vrouwen al knuppelen en met de vuist bewerken en martelen om de “wie is de baas ” machtsinprentingen vroegst mogelijk er in te trappen bij elk Leventje. Deden de rabbis bij Mij ook en onmiddelijk BIJ Mijn Geboorte stonden ze Echt al klaar voor dat kleine gevaar. Was binnen vijf minuten al oraal anaal verlkracht en verzopen en gereanimeerd om Mijn Wil en Ziel te breken om te ontwaken in de armen van Mijn nieuwe almachtige got des doods de rabbi wat weer minions van de banksters zijn die ze creeren met mkultratechnieken etc. En een levensweg vol misbruik verkrachtingen drogeringen rapeparties der eliten en overheden en martelingen van jarenlang ook geheel doorheen de schooltijden en alle schoolreisjes begon. Was geen Land waar ze dat niet deden ook.

Wist Je dat veel Vrouwen op zoek gingen naar mannen die ze wilden verkrachten zo gauw ze het Nieuwe Leventje in zich bespeurden uit Angst dat voor wie ze Bang waren Het zou ontdekken? Het Levenslichtje die Liefde weg verkrachten. Bethlehem in elke Wieg in elke Buik! Zo gaat dat en dat komt er snel al van in baas boven baaswerelden waar geweld en verkrachting dé toon zet! De werelden van de statussen de kasten de adel de geschreven wetgevingen en geschreven religien.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/12/pedo-savile-misbruikte-decennia-lang-honderden-ook-erg-jonge-kinderen/#comment-7264
Spotje says:
January 12, 2013 at 7:41 pm

David Cameron suggereerde toen dat de zaak een reden kan zijn om Savile, die in 1990 tot ridder werd geslagen, zijn status alsnog te ontnemen”"

Whoehoehoehoe hahaha ja kan die dat lintje aan de volgende saville opspelden.
Het ging gelijk al over het Net van Eenieder die cameron Zag reageren toen de misdrijven aan hem Voorgelezen werden in die senaat van hen dat hijzelf er tot voorbij zijn oksels zelf aan doet of deed. Hij is een der ergsten lid zijnde afkomstig van die asiatisch/askenazijoodse elitenkaste die Bekend is alle eeuwen al de ergsten te zijn. Dé heren en slavenlords schuld en bordeelbrengers van begin. En onmiddelijk 1 dag nadat hem een lijst daders in regering en staat op TV werd overhandigd was 1 der Getuigen of Onderzoekers die met die Lijst te Maken Had al spoorloos verdwenen.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/12/pedo-savile-misbruikte-decennia-lang-honderden-ook-erg-jonge-kinderen/#comment-7257
Zo als de ervaring en huidig staat van zijn op huidig moment is zal dat spins doofpotten verbloemen aanvallen bedreigen Vermoorden Liegen uit de weg ruimen zijn media bedreigen Vals beschuldigen afpersen Liegende onderzoekers dooie Getuigen en dooie Slachtoffertjes Valse commisies met Valse onderzoeken met de daders zelf er in etc etc etc etc .....

Zelfs Valse vaccinatiecampagnes in maarliefst 23 Landen tegelijk werden gepushed om de drugs chemicalien reproductieremmers spierartofyverwekkers landbouwgiften in de Kinderen te verbloemen cq van alibi te voorzien waar aan ook misbruikbendeleden mark rutte en maxim verhagen meewerkten oa door elk meermaals op TV met politie aan de Deur te dreigen als We die rommel Niet in Onze Kinderen zouden laten steken.

Terwijl ook nog eens zijzelf het zijn die de hpvirus ((SOA)Baarmoederhalskanker en ook de gekende koortslip)) Onze Kinderen aandeden op de jaarlijkse schoolreisjes waar ze massaalst verkracht gemarteld gedrogeerd misbruikt en geprogrammeerd werden.

Heden nog kun je in meeste Landen de sporen heroine ghb lsd scopolamine spieratrofyverwekkers reproductieremmers farmaceutica chemicalien strychnine Vinden OVERAL waar hun kerken schooltjes staan en wetgeving heerst zo als ze op moment ook in Afrika aan het invoeren zijn na dat met geweld misdaad agent orange slavenhandel olie oorlogen(met hun allochtone collaborateurs saampjes) en oorlog milities en natuurparken volkomen verruineerd te hebben. Natuurparken en hulporganisaties als internationale terreur infiltratie en takeover wapens -

- And Some About Their Genocides Landconfiscations And robberies
by WWF funds Wild Parks And helporganisations http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_blacknobil12.htm -

OOk de vaticaanhetse was een doofpotactie om ván de op scholen en de jaarlijkse schoolreisjes en met prostituties en Wijkterrorismen met begulp van staat en staatsmiddelen en school instanties medice sector ziekenhuizen en kerksystemen eigen werken af te leiden alibi ander dader te suggereren dan de joodse mafia van staat wetgevingen politiek banksters media academien adel eliten showwereld en industrie.

De door deze kastenjoodse elitenfamilies volkomen gemonopoliseerde machtspunten overal als ook de justities en juristen(academici) en rechtbanken wetgevingen en media zorgen gezamelijk tm heden voor een Oorverdovend zwijgen any whichway possible.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/12/pedo-savile-misbruikte-decennia-lang-honderden-ook-erg-jonge-kinderen/#comment-7244
DELO says:
January 12, 2013 at 10:13 am

MKULTRA CIA Paedophilia, Rape & Coke Smuggling – Cathy O’Brien

Cathleen (Cathy) Ann O’Brien, born 12/4/57 in Muskegon, Michigan speaks of her CIA mind control experience and how these programs were and are being perpetrated under the illegal 1947 National Security Act even today. http://www.youtube.com/watch?v=hPAHBaQfBs4

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/12/pedo-savile-misbruikte-decennia-lang-honderden-ook-erg-jonge-kinderen/#comment-7257
Savile is zijn hele leven lang de toeleverancier van kinderen voor hooggeplaatste pedofielen geweest."" https://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/01/11/sir-jimmy-savile-het-onderzoeksrapport-kan-overnieuw/#comment-46458

Dan komt de Vraag op óf de producenten/medewerkers van Jeugd programma´s in Ons en anderen Landen OOK pedofielen toeleveranciers zijn.... én gebruikelijk IS "zo daar zo hier helaas. Ene paul de leeuw kennen We ondertussen wel. Wat meer...? Hier ook savilles?

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/01/11/sir-jimmy-savile-het-onderzoeksrapport-kan-overnieuw/#comment-46458
De hooggeplaatste Engelse pedofielen worden weer niet genoemd.
Er is een getuigeverklaring van de neef van Savile waarin deze vertelt van een huis in London waar jonge kinderen naar toe werden gebracht om in de kamers daar misbruikt te worden.
Ik heb voorbij zien komen dat Savile zou hebben gezegd dat hij deep undercover was.
Ik heb voorbij zien komen dat Savile de Engelse koninklijke familie meer dan 1000 jaar al kende.
Ik heb Nederlands criminele boss horen vertellen over Savile en een van die toocriminelen was in dat londense kinderbordeel van Savile wezen kijken en vertelde dat hij mannen met een kind verschillende kamers in zag gaan en dat hij goed kon horen wat er daarna in die kamer met dat kind gebeurde.
Savile is zijn hele leven lang de toeleverancier van kinderen voor hooggeplaatste pedofielen geweest.
En “men” begint pas iets te onderzoeken als Savile is overleden.
Om nu te komen met een onderzoeksrapport dat Savile alleen maar zelf kinderen heeft misbruikt.
Kwestie van verregaande corruptie bij de onderzoekers.
Net als in Nederland is gebeurd met het onderzoek naar Robert Mikkelsons en Richard van Olffen.
Alle jaren zijn die twee Gore personen, In opdracht van Nederlands criminele boss, bezig geweest om baby’s en peuters van onschuldige ouders vanaf het kinderdagverblijf naar een bepaald pand in Nederland te brengen in welk pand de hooggeplaatste pedo zich aan die baby of die peuter kon vergrijpen.
Aan de onderzoekers naar Robert Mikelsons en Richard van Olffen heel goed bekend.
Maar verregaande corruptie heeft ervoor gezorgd dat dat in Nederland wordt doodgezwegen.
Daardoor werd opeens Herman Bolhaar per 1 juni 2011 gepromoveerd tot Voorzitter van het College van procureurs generaal. Hij was eerder Hoofd Officier van Justitie van het Arrondissement parket Amsterdam en heeft elk onderzoek naar de Nederlandse hooggeplaatste pedofielen met het onderzoek naar Robert Mikelsons en Richard van Olffen de prullebak ingegooid.
Herman Bolhaar moeten we hebben.
Die vent is corrupt.

Geplaatst door Jack | 11 januari 2013, 21:15

http://www.scribd.com/doc/37818538/US-War-Dept-Report-Authenticates-Protocols-of-Zion-In-1919
http://www.scribd.com/doc/45177068/Jewish-Peril-Protocols-of-Zion
http://olympiczion.nl/index.php/de-protocollen-van-de-wijzen-van-sion/#comment-20371
Ben
Je reactie is in afwachting van moderatie.
%d/%m/%y om %H:%M

een zéér interessant linkje over hoe het Amerikaanse ‘War Department’ tegen ‘De Zio-Voorschriften’ aankeek in 1919 :

The Jewish Protocols authentified by the USA in 1919 :

http://www.scribd.com/doc/37818538/US-War-Dept-Report-Authenticates-Protocols-of-Zion-In-1919

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/12/pedo-savile-misbruikte-decennia-lang-honderden-ook-erg-jonge-kinderen/#comment-7254
Spotje says:
January 12, 2013 at 1:50 pm

Savile gebruikte zijn bekendheid en hoog Koninklijke geplaatste contacten om zich “in het volle zicht te verbergen”

Als je wist HOÈ vaak onze Kinderen tegen koppen aan zitten te kijken op TV die Hen verkracht hebben zou je gek worden. Als je eens wist als je weer eens kiest hoe vaak de gekozenen Je Kinderen verkracht hebben zou je gek worden. Als Je weer eene een boete voor 3km te snel krijgt … van een ovj die Je Kinderen verkracht heeft zou Je gek worden. Als Je Wist hoe vaak een rechter Je Kinderen verkracht heeft als Je daar staat zou Je gek worden. Saville en jeugdprogramma´s. Sja en Nederland en Jeugd programma´s dan?

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/12/snake-rutte-hou-je-aan-grenzen-van-fatsoen-terwijl-onze-kleine-vvd-gangsters-gewoon-nederland-aan-de-bedelstaf-brengen/#comment-7252
Hoezo snake? Meer een knaagdier.
Kritiek op wetsvoorstel, strafbaarstellen opruiing tegen gezag Tweede Kamer
http://www.anarchiel.com/index.php/stortplaats/toon/kritiek_op_wetsvoorstel_strafbaarstellen_opruiing_tegen_gezag_tweede_kamer/https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7173
Ook dit zijn heel kleine maar Oh Zo interessante detailtjes ;

"In november 1938, Lise Meitner was net veilig in Zweden aangekomen"

Daar staat hun dappere geschiedsverwurging wel 6 miljoen keer bol van. Zaak wil zijn dat deze lichting bankbedienden Duitsland van voor WW1 tot WW2 geheel en al plunderden uitwoonden en er op los verkrachtten. U zult vast ook de Duitse Bezwaren van tussen ww1 en ww2 Kennen? Dezelfde Bezwaren als heden ook Wij Hebben!

Nu is dé gewoonte van dit soort bankiers om Landen ná rape en plunder in rampen oorlogen genociden epidemien en ondergang achter te laten bij de vlucht naar nieuwe veelbelovende wingewesten daarmee de verkrachtten en geplunderden wel wat anders te doen hebben dan om Hun ongeluk en beroofd zijn te Klagen en Getuigen. De bankiers altijd al kwamen met oorlog en gingen met oorlog! Afghanistan Libie Syrie Somalie Nigeria etc etc etc naadloze voortzetting er van.

Dat deden ze in navolging van Duitsland na ww2 geheel de Westerse Wereld rusland engeland usa en scandinavie ook aan en van af ca 1976 (hier met banksterttrio lubbers van agt wim kok tevens alles familie adel en eliten)opnieuw in een internationaal militair geleidde roof en plundercampagne ondertussen zo veel mogelijk Kinderenen Babies ook verkrachtende want wie zou ze (zé is israel azerbadjan china turkeye en de oudste hoofdbankerbendetak de liclan (oa lubbers berlusconi dirupo)) immers wat kunnen daar ze al in 2000 gepland hadden Ons in een atoomoorlog als afsluiter te verzuipen als ze Duitsland in die oorlog deden en vele Landen en Volken vóór hen en Ons.

Dat mislukte en daarom stookt israel en hun media zo erg sindsdien tussen de atoommachten om als nóg... en iran en geheel de islamterrorismencampagne incluis geheel WTC een afleiding voor die mislukking incluis hun misdaden.

Ook de vaticaanhetse de valse vaccinatiecampagne de banken en landen schuldenlaster en bedrog...Alles bedrog en afleiding terwijl ze zélf een rekeningetje van werkelijk astronomische afmetingen aan Heel de Mensheid Hebben! Wat ze zelfs ook nog als ...Onze schuld ... aan hen juist aansmeren...knap van ze he? Daarbij Valt zelfs dat heel hun bankensystem een asiatisch illegaal piramidesysteem is en van begin volkomen ongedekt door wélk tegenwaarde dan ook bij in het Niet, alhoewél Niet te versmaden alleen al aan de eeuwen van debetrenten gedacht! http://hoeiboei.blogspot.nl/2011/11/mongools-monetair-beheer.html

Klein probleempje is dat hun vet en volgevreten familieleden onze politici wetgevers rechthebbenden rijken bestuurders burgemeesters bolus en handshakekudde presidenten en arubaHgangers priesters en leraren zijn. En die zijn al een tijdje buiten Rede onaanspreekbaar alhoewel Zulken als Micha Kat hun uiterste Best Deden aan die incest tbskliniek met zeer gesloten afdeling merkwaardig Dure gevallen!

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7173
Spotje says:
January 10, 2013 at 8:36 am

En gedenk ook even af en toe de dappere joodse jabotinskijeugd dé bruinhemden van de betarbeweging die in Duitsland 1920 al full actief waren!

Dat naast Herr Hitler en de Edele Goebels en Leni Riefenstahl alsmede alle aangeklaagden van de Nürnbergprocessen waar mede ook de vrouwen allen op ca 1 ná allen ook voljoods waren hebben we natuurlijk ook allemaal al lang door gehad knap als we zijn? Dat natuurlijk ook de WW1 Held Manfred von Richthofen een volle jood was zal u natuurlijk wel weten.

Dat dönitz een door de banken opgevoedde nativejood minion was die de ostfrontcampagne de enigma en de Duitse Duikbootposities verraadde op bevel van de rothchilds waardoor Duitsland de oorlog verloor vast ook.

Dat joden al 8000 jaar nog maar ÈNIG Mensenras op Aarde zijn en elkaar niet kennende herkennende en hun Kinderen ook al niet en zich de nekken om draaid en af slacht? Dat Allen op Alle Kontinenten van 1 stam afkomen dat 50.000 jaar geleden van Japan kwam? Was op school al geleerd natuurlijk?

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7169
Spotje says:
January 10, 2013 at 8:08 am

http://home.kpn.nl/i.geuskens/peterdebye/bijltjesdag Maastricht.htm
In november 1938, Lise Meitner was net veilig in Zweden aangekomen, maakten de nazi-leiders de balans op van de ‘Reichskristallnacht’: meer dan duizend synagogen waren afgebrand, zo’n achtduizend joodse winkels vernield en twintigduizend joodse mannen in concentratiekampen gezet. Voor Debye was het nieuws voornamelijk relevant omdat nu van hem werd verwacht dat hij alle ‘niet-arische’ leden van de ledenlijst van de Deutsche Physikalische Gesellschaft schrapte. Op 9 december schreef hij de volgende brief aan alle leden: “”

Dat waren wel 20.000 van de trotskistische sobelsonjoden die joodse eigendommen in brand staken op trotskistisch bolsjewistisch (rothchildbanksers) gezag om Duitsland een kwaad imago in de wereldmedia te geven. Kniesoor die daar op let natuurlijk.

Deze activisten terroristen(u weet wel dé pussyriots charlieveitchen van hun tijd) werden uiteraard gevangen gezet en de joodse gemeen schap moest 1 miljard reichsmark Schadenvergoeding betalen van waar uit de joodse eigenaren werden vergoedt! Ook de joden droegen Hitler op handen!

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7145
Haagse Harry says:
January 9, 2013 at 3:40 pm

De mislukte Jood Onno Hoes, zit in het bestuur van CIDI, vindt dat we ondertussen de Holocaust moeten vergeten en dat de Debye-prijs, genoemd naar de rasopportunist en Nobelprijswinnaar prof. dr. Peter de Debye, een eervolle prijs is. Debye eiste van de Joodse leden van het Deutsche Physikalische Gesellschaft dat zij hun lidmaatschap zouden opzeggen, zie http://home.kpn.nl/i.geuskens/peterdebye/bijltjesdag Maastricht.htm. Hij ondertekende zijn aanzegging met Heil Hitler. Onno vindt dat de normaalste zaak. Ik vind Onno Hoes een grotere smeerlap dat Abraham Asscher, de grootvader van mr. dr. Lodweijk Asscher (vice-premier van Nederland), en mede-voorzitter van de Joodsche Raad, die de Joden naar de gaskamers stuurden. Of Asscher het wist? Hij wist in ieder geval dat er vreselijke gruwelijkheden in Oost-Europa gebeurde. Onno Hoes wordt in het geheel niet bedreigd. Hij is een voorbeeld hoe men TEN ONRECHTE denkt over mietjes. Dus hij is een belediging voor zowel Joden als homo’s.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/29/asscher-wil-sluiting-van-vvd-slaven-kampfen/#comment-6669
Spotje says:
Your comment is awaiting moderation.
December 29, 2012 at 10:45 am

De albert heijnen aka rheingolds mogen van Mij ook levend verbranden Hoor Begrijp Me Goetz http://tinyurl.com/cqh7jms http://tinyurl.com/cug2pkq en de vvd zo als wiegel en bolkestein zaten met Mij twee jaar oud en Mijn Moeder in de sauna en trapten en verneukten Ons kapot 2yo Maar die assher en de champgnonnetjes klinkt net hitler en de bond tegen vloeken.

spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/12/ah-baas-op-matje-asscher-om-champignons
Keurmerken en dan ook nog eens door zulks betrouwbare typen kan enkel concurrentievervalsing en kartelmafia zijn.

Nog maar de vraag of de kwestie van uitbuiting mensenhandel en slavenhouden in die branches met zo een keurmerk aangestipt en gewogen worden en dan dat verleden van die asshers en afrika zelf nog eens ….spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2012/12/ah-baas-op-matje-asscher-om-champignons
De asshers zitten nog als schuldigen op 3 miljoen aangiften wegens oorlogsmisdaden en als schuldigen wegens de genociden op 1 miljoen burgers door de cohen en assherraden te zwijgen sinds de oorlog. Gaat nu appie om een champignonnetje aangapen. verschil moet er zijn.

En had deze assher van de diamantgraaiers niet ook wat met een of ander financieel delict in een of ander functie al gehad.spitsnieuws.nl/archives/raar/2012/12/vrijspraak-verkrachting-vanwege-minipiel
vond de rechtbank het zwaar wegen dat de jongedame pas zo laat aangifte deed.”"

Rechtbanken weten exact waarom kinderen laat aangiften doen áls ze dat al doen waarvan meesten niet waarbij zelfs 20 jaar aan verkaring nog veel te kort is daar de gewelddadigste soorten van verkrachtingen zeer lang nodig hebben zo als de verkrachtingsslachtoffers van de russische mnassa verkrachtingen in Europa nu pas beginnen te spreken. Wat die rechtbank hier doet en zeker met dit motief is zelf een misdrijf plegen.

spitsnieuws.nl/archives/crime/2012/12/inbreker-agent-schoot-mij-prima-toch
Beiden begrijpen het niet beiden slachtoffers van decennia van opzettelijk armoeden geweld en haat zaaien door de overheden te zijn. En onder meer dit zijn 1 van de zeer vele schadelijke gevolgen.# Het kan zelfs zijn dat dit om een of ander een onderonsje is want sinds wanneer bijten die elkaar nou.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/15/elite-gangsters-op-billboard-slaan-keihard-terug-met-flauwekul-stichting-waakzaam-geit-jerry-hoff/#comment-6477
http://www.argusoog.org/werkgroep-morkhoven-van-het-internet-gehaald/


http://boinnk.nl/blog/49396/micha-kat-is-weer-opgepakt/comment-page-1/#comment-120748
Henry Planck says:
21 december 2012 om 15:11

40 daders worden niet aangepakt maar die trappen juist alle slachtoffertjes getuigen en medestanders dood en monddood. Waarom zelfs denk je dat rutte zijn pechvogelbek steevast dichthoudt over zo een breed nationaal en internationaal probeem en gevaar die arubaHfilistijn- Allen kinder en volkenschendende misdadigers uit bankster en elitenkringspieren. De creches en peuterschooltjes hun slagerijen. En dan nog eens later hun industrie in dat ook al alles van hen is samen gestolen en geroofd.
42

http://boinnk.nl/blog/49396/micha-kat-is-weer-opgepakt/comment-page-1/#comment-120717
Henry Planck says:
21 december 2012 om 14:17

Werkgever van oneindig klein Ivo is maar druk er mee de Babypoep van zijn pik te vegen… https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/15/elite-gangsters-op-billboard-slaan-keihard-terug-met-flauwekul-stichting-waakzaam-geit-jerry-hoff/#comment-6277

Nog een Klachtje her en der dat jerry de muis in opdracht van ivo opstelten ism zijn vrouw die al op klol beschreven werd de doelstellingen van de stichting misbruikt voor mafiawerkzaanheden zal hem en ivo ook wel weer eens op de voórpagina´s zetten? En kamervrágen natúúrlijK!
21

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/15/elite-gangsters-op-billboard-slaan-keihard-terug-met-flauwekul-stichting-waakzaam-geit-jerry-hoff/#comment-6305
Spotje says:
December 17, 2012 at 1:07 pm

Nog maar de vraag of jerry een kans maakt daar de typeringen toch een duidelijke definiering van de desbetreffende perversies en degeneraties betreft. Zo als hoer een typering is van je ziel (en in dit metier ook de lichaamjes van je kids) “moeten verkopen voor behoud en derdenbelang. De andere typeringen spreken al helemaal voor zich.

Mischien dat jerry ook zo een naamplaatje wel staat daar hij voor één lul in zijn reet alles doet?

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/15/elite-gangsters-op-billboard-slaan-keihard-terug-met-flauwekul-stichting-waakzaam-geit-jerry-hoff/#comment-6260
Wat ziet jerry hier uit als een vette versie van hans de sauna kinder schender wiegel. Familie soms? Toch al zo een incestmilieu. En hoe heet die andere vvd tycoon dat nu ergens staatssectretaris in is? Oh ja van linschoten.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/01/elite-gangsters-billboard-van-volksnieuws-uit-amsterdam-noir/#comment-6289
Spotje says:
December 17, 2012 at 7:54 am

Onderstaande gebeurd hier even zo. Haren Hoek van Holland van der vlis en Europa etc:

“”Remember Operation Gladio? The Pentagon, through NATO, organized bombings and shootings in the streets of Europe. When one of the terrorists got caught, he explained at his trial: “You had to attack civilians, the people, women, children, innocent people, unknown people far removed from any political game. The reason was quite simple. They were supposed to force these people, the Italian public to turn to the State to ask for greater security.” He later explained the “strategy of tension” to the BBC: “To create tension within the country to promote conservative, reactionary social and political tendencies.”

Google “Brabant massacre” for more gory details.”"

http://www.veteranstoday.com/2012/12/14/who-really-killed-the-connecticut-children/

Bij dit gegeven wil ik beleren dat ze sinds de zeventiger jaren bij alle omroepen academisch instructeurs militaire psychologische oorlogvoering” bij alle omroepen als omroepdirecteuren hebben neer gezet.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/15/elite-gangsters-op-billboard-slaan-keihard-terug-met-flauwekul-stichting-waakzaam-geit-jerry-hoff/#comment-6287
Spotje says:
December 16, 2012 at 10:03 pm

Nog een lijkend gevalletje van dat metier nu van uit de academien die ook on row met valse rapporten en valse onderzoeksresultaten komen en nu voor de banken. http://boinnk.nl/blog/48170/waarom-zit-er-geen-bankier-in-de-gevangenis/comment-page-1/#comment-111835

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/01/elite-gangsters-billboard-van-volksnieuws-uit-amsterdam-noir/#comment-6283
Spotje says:
December 16, 2012 at 2:48 pm

Daar heb je ook gelijk de oorzaak van alle oproer rellen terrorismen rascismen en internethaatzaaingen incluis Haren en hoek van Holland en de decennialange zinloos geweldscampagnes in Europa van de afgelopen jaren. En anonymous occupy wikileaks zullen ongetwijfeld uit dat zelfde spaarvarken komen naast dat alle msm vergeven is van de geheime dienst incluis gladio personeel. De staat van haat en justitie financieren uit onze Armoeden ook heel veel terreurcellen via subsidies van verenigingen religien moskeen synagogen fake misbruikbestrijders als SKPAbuse (spin en damagecontrol afvangen) fake forums om politiek opponenten te traceren en natuurlijk die staatsterreurcellen als cidi mdi en dat waakzaam dinges….die naftaniel zat zelfs bij buitenlandse zaken en hirsch ballin als een goebels wel even te bepalen wie wel en niet ons beloofde (en niet zijn) land in en uit mocht.

Maar ze misbruiken dus blijkbaar naast de media en wetgevers de geheime diensten en banken om terreur te zaaien in het Westen. En dan hadden we Enschede nog.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/01/elite-gangsters-billboard-van-volksnieuws-uit-amsterdam-noir/#comment-6282
Spotje says:
December 16, 2012 at 2:25 pm

Wat betreft die golf van bad mafia finance dat ons algelopen decennia trof en overspoelde met ook de hulp van rtl7 dat speciaal daar voor ook was opgezet naast helpen een kunstmatige recessie op te zetten met veel fraude in staats/belastingdienst en bedrijfsleven moeten maarten van rossem en astronaut wellink dat uitgewerkt hebben en ons dat voor de Kiesjes gegooid hebben. Naast tegelijk een langdurige hetsecampagne en prijsopdrijvingen en ook huurprijsopdrijvingen en doomsdayberichten via oa dat rtl7 joegen ze een ieder die bang werd anders nooit meer betaalbaar te wonen in paniek de bad finance in. Nu klagen exact diezelfde grijpvingers dat het aan ons zou leggen.

Mede joegen en treiterden ze in een gezamelijke staats wets media en bedrijfsmafia vele honderdenduizenden bewoners naar het buitenland richting zuiden en dat gemanipuleerd door simpel de prijzen van wonen in andere landen te hoog te houden en zuidelijk alleen open te laten in heel europa als enige keuze. Vandaar veel in frankrijk en spanje gelandt en ook veel engelsen daar terecht gekomen als enige keuze en nog geen eens ierland dat ze gelijk met de toetreding tot de eu eonomisch afsloten door de prijzen van zelfs bouwvallen astronomish te maken.

Dit geeft een beetje dimensie aan de synagoge van satan verhalen als er sprake is van dat die mafiagezinnetjes hun kroost naar de buitenlanden sturen
en ze zo internationale mafiakartels opzetten op alle gebied. Van grondspeculaties woningbouw migraties wetgevingen regeringsmonopolies banken bedrijven en meer. Geen Land of Volk heeft zo een Schijn van Kans Tegen ze. Zo werkten ze al eeuwen ook als adel en eliten al.

Van afkomst asie en pakistaanse bedelbendes monopoliseren ze elk land en werken overal de natives de laagste regionen de schulden ellende en Leed in zelf er boven op als een eeuwig koekoeksjong en klant van bordeel dat leugen laster en schulden poept terwijl wij hét helaas niet dóód kunnen voéren.

Democratie van begin een leugen en onze scholen slachtbanken voor de kinderen aan hun martelingen drugs en indoctrines wie er nou zó een superman is en Wie niet.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/15/elite-gangsters-op-billboard-slaan-keihard-terug-met-flauwekul-stichting-waakzaam-geit-jerry-hoff/#comment-6277
Spotje says:
Your comment is awaiting moderation.
December 16, 2012 at 9:52 am

Nog een Klachtje her en der dat jerry de muis in opdracht van ivo opstelten ism zijn vrouw die al op klol beschreven werd de doelstellingen van de stichting misbruikt voor mafiawerkzaanheden zal hem en ivo ook wel weer eens op de voórpagina´s zetten? En kamervrágen natúúrlijK!

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/15/elite-gangsters-op-billboard-slaan-keihard-terug-met-flauwekul-stichting-waakzaam-geit-jerry-hoff/#comment-6276
Spotje says:

December 16, 2012 at 9:44 am

Juist dat die stichting wat vast al weer gefinancieerd is via ons aller mafiajustitie als vele mobsubs als cidi mdi rabinaten en fake antimisbruikverenigingen als SKPAbuse en amnesty international en de crimeschijtersite van opportunist joost eerdmans de fake bestrijder en fake misbruikbestrijder IS Teken dat criminele activiteit onderstreept daar alleen die staatsmafia zich van deze terreurtaktieken bediend met behulp van wel honderden verenigingen religien bedrijven en misbruik staatsmiddelen. iets dat de banksters rusland al aan deden rond 1900 om dat land over te nemen. Daar deze aanval onder en op bevel van de staat functioneert is dit een stuk onderdeel cq derivaat staatsterrorisme dat zo hun achttonners en boluslikkers afschermt.

Aan het exploot te zien werpt deze stichting zich eigenmachtig op als onbezoldigd advocaat voor benauwde achttonners en vervangt simpel de advocatuur en justitie tegelijk daar aangesprokenen zelf blijkbaar noch zelf een advocaat namen noch aangifte deden als ik wel begrepen heb.

Zouden dan wel eens handlangers aan de door jou beschreven personen en misdrijven kunnen zijn en is dit mischien samenspan.

Even navragen op wiens gezag stichting laakzaat optrad ?

Er zijn al veel klokkeluidersites van het Web verwijderd door de staat en justitie en hun creeps in de door hen gefinanicieerde sectoren die onder valse voorwendselen werken en aan kleine bijzaakjes tot doel hebben heel de websites van het net te vagen. Het is meen ik ook daarom dat ze niet specificeren aanwijzen argumenteren en zo vaag mogelijk blijven wat hun handlangers bij de slechtbanken altijd weer kazie vinden en alles kunnen menen en vinden behalve mijn bril dat ik afgelopen jaar verloor.


Reply · Report Post