Bonusje

Bonusje · @Bonusje

11th Jan 2013 from Twitlonger

Ben van den Brink en cher en pvda spekman

http://www.anarchiel.com/index.php/stortplaats/toon/leugens_inzake_krikkegate_laatste_post_op_klol/P100/

Nou wordt het leuk. Boven geef ik aan dat ze van af meerdere accounts en gebruikernamen werken en de namen van derden misbruiken:

Klara zegt:
3 januari 2013 om 19:39

Deze reactie hierboven geplaatst door C.H. is door mij geplaatst. Ik ben een goede vriendin van Cher (dat mag best wel gezegd worden hier en daar schaam ik me absoluut niet voor) en is dus ook vanaf haar computer (ben nu bij haar) geplaatst. Excuses voor de verwarring. http://www.argusoog.org/nieuwe-zware-intimidatiepogingen/comment-page-3/#comment-99274
_______

Het is Zelfs ZEER Voor de Hand liggend dat ook dit "en klara én de cher een en dezelfde truus oldenbroek weer zijn die dezelfde emotietruck uithaalt met Slachtoffers Slachtoffertjes en Getuigen Klokkenluiders om Ze onder elk de bankster&staatsmafia;aangaande zaken onder uit te halen. Zij is tot nu de enige die Ik op dergelijke wijze de diepste emotionele Gevoelens van Mensen misbruikende te werk gaat.

DÀT een cher bestaat Zou Snel eens Bewezen Moeten Worden! Dán nóg óf het Authentiek is en niet gelinkt aan staat wetgevers justitie(afpersingen ... samenwerken Kinder prostituties ...betalingen) of weer al weer die eeuwige oldenbroek waar aan onertussen mee Kostbare Tijd verspild is dan aan Welk Belangrijkst Topic dan ook.

Mensen hebben geen Idee HOÈ ver een psychopaat GAAT en een bronpsychopaat die het grootst plezier is Je Kind voor Je Ogen op te vreten aan stukken te neuken of te mutileren en Jé Kind in dé Wieg al uitwonen al HELEMAAL NIET!

DÁT Zijn WÈL onze adel eliten banksters wetgevers kerk EN STAAT van begin! DIE frequentéren slaapfeestjes schoolreisjes schoolthes creches en ziekenhuizen als hun hoogstpersoonlijke maaltijdkantines!


En dan dit - hun slinkse handlangers renfields en bendeleden - maar dán even anders:Spotje says:
January 11, 2013 at 2:52 pm

Nou dat IS toevallig. Ben ik Keurig allerlei kanker en doodsverwensingen aan het Posten gister hierboven en nu verneem ik op tv dat ene PvdA-voorzitter Hans Spekman bij ene rutte de arubaHganger ligt te janken om maatregelen tegen kanker en doodsverwensers….komt die mischien hier ook als bezoeker die spekman? Als dat zo is en die kans is groot dan wens ik hém hetzelfde daar hij dan niet de moeite nam ook de allerlaagste schanddaden aan de Kinderen – DÈ Reden Voor die Verwensingen – gelijk maar even te Vermelden.
http://nos.nl/artikel/460420-spekman-zet-haatmails-online.html

Uitspraken als van die Gert Kruier Begrijp Ik Wel. De allochtonenloverpolitici hebben massaalst in de misbruiken als ook boven mee gedaan en gecollaboreerd met de import dat meeste Kinderen bol staan van de heroinesporen tot Babies aan toe die rattenculturen van de staat van haat.

Daar naast zette dat vet en reuzelmaniaanse flikkervolk Ons 1991 buiten de Bescherming van de Wetgeving en Diensten wat die immigranten al helemaal een vrijbrief leverde tegen Onze Kinderen. En die vrijbrief verzilverden ze! Ze hebben Ons zó Weerloos en Rechteloos met opzet ziek van de Angst en haat gemaakt en Slachtoffer voor elk stuk vuilnis met een volle zak.

Met daar naast massiefste collaboraties -politiek tycoons banksters bestuurders schoolpersoneel crechepersoneel ambtenaren ministers presidenten burgemeesters rechters ovjs buschauffeurs allochtonen afrikanen partijen academici – aan de jaarlijkse schoolreisjes waarop Kinderen aan gort werden verkracht gemarteld gedrogeerd en voor het Leven beschadigd. Deze Informatie is politiek en overheden diensten en media genoegelijk en jarenlang onder de eigen Gore neusen gewreven en Dat Wereldwijd ook. Dat Weet die spekman dan dus ook heus wel wat de redenen zijn voor dat de Mensen het dan maar Anders Gaan Zeggen …. áls Ze nog Wat Kúnnen Zeggen!

Die vuile misdadiger die met halve Waarheden manipuleert en zo de Slachtoffers van zijn misdaden en staatsterreurbeleid zo nóg eens in de goot wil trappen dat halfgeslachtte varken! Just another ivo opsteltentool!

En Ik Ben Overtuigd Dat zijn Kritici Het roof en rapespek HEEL JUIST Zien en hem Terecht én Rechtvaardig Bejegenen. Dit Tuig behoord Geen eens vrij rond te lopen. Hoop dat die dán uitglijdt óver spek natte vlhoeren!https://twitter.com/Bonusje/status/289755617785151488
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/01/09/albert-fart-verlinde-volledig-drolgedraaid-nu-mr-nico-meijering-advocaat-van-estelle-de-moszkowicz-beerput-heeft-open-gegooid/#comment-7214


Spotje says:
January 11, 2013 at 2:55 pm

Ik Bedoel …. mogen alleen imams en krankzinnige rabbis fatwas en haat uitspreken dan van die van Anderen Hun Geld en Bloed vólgevreten zak reuzel en raciale terrorist en disriminerende staatsterrorismenbedrijver?Haagse Harry says:
January 9, 2013 at 3:40 pm

De mislukte Jood Onno Hoes, zit in het bestuur van CIDI, vindt dat we ondertussen de Holocaust moeten vergeten en dat de Debye-prijs, genoemd naar de rasopportunist en Nobelprijswinnaar prof. dr. Peter de Debye, een eervolle prijs is. Debye eiste van de Joodse leden van het Deutsche Physikalische Gesellschaft dat zij hun lidmaatschap zouden opzeggen, zie http://home.kpn.nl/i.geuskens/peterdebye/bijltjesdag Maastricht.htm. Hij ondertekende zijn aanzegging met Heil Hitler. Onno vindt dat de normaalste zaak. Ik vind Onno Hoes een grotere smeerlap dat Abraham Asscher, de grootvader van mr. dr. Lodweijk Asscher (vice-premier van Nederland), en mede-voorzitter van de Joodsche Raad, die de Joden naar de gaskamers stuurden. Of Asscher het wist? Hij wist in ieder geval dat er vreselijke gruwelijkheden in Oost-Europa gebeurde. Onno Hoes wordt in het geheel niet bedreigd. Hij is een voorbeeld hoe men TEN ONRECHTE denkt over mietjes. Dus hij is een belediging voor zowel Joden als homo’s.
Reply

Spotje says:
January 10, 2013 at 7:10 am

Ah dé uiteráárd gesubsidieerde cidi de rassenhater! Baby neuklord ronny naftaniel die met ernst hirsch ballin jph donner en lieden als job cohen kleine Kindtjes saampkes doodneukt. En als ze niet meer willen dé hun erbij zijnde Kinder pooier Ze snuifjes heroine opdringt daarmee Ze doorgaan zich laten neuken door die rattenplaag! DÈ DÒÒD ÀÀN HÈN! Dát ze KÀNKER tussen ÈLKE ruggewervel MOGEN KRIJGEN! Nou nog Hopen dat ze dán een ruggegráát hébben!

Dan dat vuige verraad aan alles wat Mens is assher van de assher en cohenraden ww2. Hebben in die oorlog minstens 1 miljoen Nederlanders op transport gezet de dood in. Mannen en de Kinderen boven de 12 jaar. De Vrouwen en de Jonkies hielden ze voor zich. Daar wisten ze wel raad mee eeuwig geil als ze zwijn. Evenals de Industrie Bedrijven Huizen Land Grond Bezittingen en Eigendommen van de Vermoordden en verkrachtten!

En mede dáár weer ván Zullen dan ook die 3 miljoen aangiften wegens oorlogsmisdaden Tegen joden stammen die al sinds die oorlog door mede diezelfde Baby neuklord naftaniel en geheel de Baby uitwonende rechterlijke macht en even uitschotbestuur en politiek alle tijd verzwegen werd!

Al onze moetkijken en moetluistergelden van maarliefst 1 miljard euro per jaar in hun industrieel monopolistische raciaalseperatistische fascistenklauwen daarmee hun fascistenpresentatoren nóg vétter worden en er nog meer Leugens van bedácht en nóg meer vétmiljardairs ván geboren wórden zéker!

1 filmpje kost de zenders 200.000 euro gemiddeld. Daar krijgen ze 3malig vertoonrecht voor. Twee uitzendrechten er van verkopen ze door en behalen zo al pure dure winsten. Al met al ook dáár dús behoorlijke woekerijen oplichting en frauden met belastinggelden Bedrog en prijsafspraken! De reclameopdringingen en dé al jaren vertoonde excuses er om en We zitten zelfs met mega oplichterijen en bedrog en enormste belastingfrauden!

Denk dat er Nog Wél Méér beledigingen voor het Menselijk Ras rondriolen die hún diamantjés en gouden vullingenvoorraden onder schemerlampjes ván Babyleer zitten te téllen én té téllen in dé wálmen van hun cyclon b okselfris en Kindérpis!Reply · Report Post