Sobre mercuri(s), la corrupció i un pateix patró de robar ordinadors. De nit. D'omertà. De silenci. Via @vilaweb (http://www.vilaweb.cat/noticia/4059517/20121128/investigacio-sabadell-corrobora-vox-populi.html) llegeixo les opinions de l'Entesa, de la CUP i d'ICV de Sabadell. S'hi pot llegir, amb ulls oberts i astorats, que el 2010 van robar els ordinadors d'ICV-Sabadell. Robatoris 'nets' i impunes que van furtar els discs durs que contenien la informació de les denúncies de comissions urbanístiques del 3%. En el país del 3% és clar. Un patró reiterat.

Perquè és el mateix que li va passar a Itziar Gonzalez, regidora de Ciutat Vella. Li van entrar a casa (cas Heliodoro, cas llicències) i li van robar el portàtil. El mateix que va passar a Adigsa, precisament en el cas 3% que va ressonar al Parlament arran de l'esfondrament del Carmel. D’aquella denúncia feta en seu parlamentària per Pasqual Maragall ("tenen un problema, es diu 3%) en va sortir el ‘cas Adigsa’, on s’acreditava –mentre el Carmel s’enfonsava i Felip Puig dirigia el Departament d’Obres Públiques- operacions de compra d’immobles que revaloritzen el seu valor un 164% en 17 dies i pressumptes comissions d’un 20%. Només vuit dies després que el TSJC imputés quatre alts càrrecs d’Adigsa, la vigília de Nadal de 2005, uns desconeguts entraven a la seu de l’empresa pública i robaven quatre ordinadors, tres targes de memòria i sis llapisos de memòria USB. El país de les meravelles. La ciutat dels prodigis. El robatori d'ordinadors que expliquen les coses tal com són. A Ciutat Vella, a ADIGSA, a Sabadell.

Escrivia Leonardo Scascia: "el poder és un gran delinqüent impune". Que sap robar ordinadors de nit, caldria afegir. Doble ració d'impunitat.

Reply · Report Post