XXLTulip

Nenad Čanak · @XXLTulip

23rd Sep 2012 from Twitlonger

Čitajući danas napise po portalima i sajtovima, saznao sam sledeće:

Ja sam noćas, posle svadje oko dvadesetogodišnje devojke, brutalno sa svojim telohraniteljima pretukao gosta restorana Danila Ikodinovića, nanevši mu teške telesne povrede, zato što je flertovao sa dotičnom dvadesetogodišnjakinjom i zato što je iz Beograda, koji mrzim najviše na svetu.

Sjajna stereotipija bahatog političara opijenog vlašću i nošenog primitivnom mržnjom prema svemu što se ne uklapa u njegov uskogrudi svetić, sklonog da grubom silom rešava sve, obzirom da se ne snalazi najbolje sa rečima.

Odmah su se svi zgrozili nad ovim i zdušno osudili ovaj tužni dogadjaj.

Ko je, medjutim, dvadesetogodišnja devojka oko koje je izbio nesporazum? Odgovor: Ćerka moga rodjenog brata koja me je i pozvala da dodjem da je odvezem kući jer se "oštećeni" prema njoj toliko nedolično ponašao i zlostavljao je da je morala da traži zaštitu i od samog Ikodinovića koji je bio prisutan i skrenuo mu pažnju na neprimereno ponašanje, a što će takodje biti predmet sudskih postupaka.

Odveo sam rodjaku kući, pozvao Danila Ikodinovića telefonom i rekao da treba da porazgovaramo. Na parkingu ispred lokala zatekao sam "oštećenog", pokušao da razgovaram sa njim, ali je on bio vidno alkoholisan pa sam video da je svaki razgovor bespredmetan.

Sve ostalo su netačne konstrukcije. Nadam se da će se u sudskim postupcima ustanoviti istina, mada, ako je sudeći po izjavama nosilaca političke vlasti, presuda je već doneta.

Toliko o pravnoj državi, prezumpciji nevinosti, zaštiti integriteta ličnosti i ostalim predizbornim parolama.

Reply · Report Post