Το "αποκάλυψη σοκ" Ελληνικών blog σαν το makelio.gr έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο του "τεράστια μπαρούφα". Χθες έκαναν άλλη μία τέτοια "ανακάλυψη σοκ".
Σε άρθρο που υπογράφει ο Μάκης Βραχιολίδης (vrachiolidis@yahoo.gr) αλλά συντάχθηκε(;) από τον/την Thrakiotis Στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 - 14:53 παρουσιάζουν την σοκαριστική αποκάλυψη πως μέσα στον νόμο 4056 που ρύθμιζε θέματα σχετικά με την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις κάποιοι έχωσαν ένα άρθρο που ακύρωνε διάταξη σχετική με την ανταλλαγή πληροφοριών για εξωχώριες εταιρίες με την Ανγκουίλα (φορολογικό παράδεισο που ανήκει διοικητικά στην Μ Βρετανία).
http://tinyurl.com/8dcmtju

Μάλιστα έχουν και τα ΦΕΚ, λένε, που το αποδεικνύουν. Μόνο που το επίμαχο άρθρο 19 του νόμου 4056/2012 καταργεί το άρθρο 4 του νόμου 3399/2005 που αφορά "κτίρια και κτιριακές εγκαταστάσεις κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων".
http://preview.tinyurl.com/97dkcgo

Η διάταξη για την ανταλλαγή πληροφοριών με την Ανγκουίλα βρίσκεται σε άλλον νόμο, τον 3359/2005 και δεν καταργείται ούτε τροποποιείται από τον 4056/2012 όπως αποκάλυψε ο @troll_ey.
http://tinyurl.com/8zbg529

Μπούρδες η "αποκάλυψη σοκ" λοιπόν.
Θα μου πεις μπορεί να είναι ένα λάθος στην μεταφορά της είδησης, ένα απλό λάθος στον αριθμό του νόμου. Όμως όταν πρόκειται για "αποκάλυψη σοκ", πριν την δημοσιεύσεις οφείλεις να την διασταυρώσεις και αυτό είναι εύκολο αφού όλα τα σχετικά ΦΕΚ βρίσκονται στο site του εθνικού τυπογραφείου.
Επιπλέον, το άρθρο αναρτήθηκε στις 17/9 14:53 αλλά αν και από τις 11:14 σήμερα 18/9 εμφανίστηκε το 1ο σχόλιο που επισήμανε το λάθος ακόμα είναι αναρτημένο.
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4916&catid=4&Itemid=2

Όχι μόνο αυτό, αλλά και το (εξ ίσου έγκυρο) "Λόγιος Ερμής" αναδημοσίευσε την "αποκάλυψη σοκ" και ενώ και εκεί υπάρχει σχόλιο που το διαψεύδει η σχετική ανάρτηση εξακολουθεί να υπάρχει.
http://logiosermis.net/greece/politics/18276-αποκαλυψη-σοκ-έκρυψαν-σε-νόμο-για-βουστάσια-αφορολόγητους-θησαυρούς-που-καταθέτουν-στην-εξωτική-ανγκουϊλα.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.UFiQHlHk-Sr

Για την αναδημοσίευση στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής δε, ας είμαστε επιεικείς, δεν το έχουν τα παιδιά με διάβασμα νόμων και αριθμούς, ας μην ζητάμε πολλά.
http://logiosermis.net/greece/politics/18276-αποκαλυψη-σοκ-έκρυψαν-σε-νόμο-για-βουστάσια-αφορολόγητους-θησαυρούς-που-καταθέτουν-στην-εξωτική-ανγκουϊλα.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.UFiQHlHk-Sr

Και φυσικά και άλλοι πολλοί έχουν αναρτήσει την "αποκάλυψη σοκ", δεν θα μου κάνει εντύπωση αν κάποιος από τους γνωστούς ύποπτους τενεκέδες που έχουμε στην βουλή κάνει και καμιά επερώτηση.

Αυτά γίνονται όταν βιάζεσαι να κάνεις σοκαριστικές αποκαλύψεις...

Reply · Report Post