trescatorze

trescatorze · @trescatorze

14th Jul 2012 from Twitlonger


DIFUSIÓN POR FAVOR: El darrer divendres 13 de juliol a les mobilitzacions que van haver davant les sedes del PP de Barcelona pels anuncis de les últimes retallades que farà el govern i per l'inapropiat comentari de la diputada del PP Andrea Fabra -que se jodan!- va haver-hi al menys un detingut.

La detenció es va fer al voltant de les 23'30 hores a un noi que marxava cap a casa desprès d'expressar el seu descontent a la manifestació. Quan va estar sòl a la boca del metro cinc Mossos d'Esquadra el van perseguir, el van immobilitzar i donar una pallissa. La família no ha sabut res oficialment fins les 8 del matí d'avui dissabte 14 ja que tot i que han intentat comunicar-se amb el noi perque confirmin que era a la comissaria de les Corts els hi han negat la informació, no se sap si amb la intenció de que passes el temps i suavitzar els senyals de la pallissa. Fins al mig dia del dissabte no han obtingut cap informació excepte la confirmació d'on era i en cap moment no han volgut informar dels càrrecs ans als contrari, donant informacions contradictòries i falses. Al mig dia l'ha visitat l'advocada d'ofici la qual ha transmès tota la declaració dels fets del detingut.
A les 17 hores els pares del detingut han pogut fer una visita a través d'un vidre de menys de cinc minuts on han comprovat el seu estat (nerviós i amb cops al cos i cara).
El diumenge 15 de juliol passarà a disposició judicial i es preveu que sortirà cap al mig dia, desprès de passar una segona nit envoltat dels que poden haver estat els seus agressors.

El diumenge 15 de juliol estarem a les portes del jutjat de guàrdia a la Ciutat Judicial (Gran via de les Corts Catalanes,Hospitalet del Llobregat) recolzant al detingut i a la família perquè vegin que no estan sols ja que podia ser qualsevol de nosaltres que hagi volgut expressar el seu descontent amb el Govern i el càstig que està rebent la societat la qual NO és CULPABLE.

La seva germana

Reply · Report Post