Let's promote 'Young Love' in Romania! :D

După cum ştiţi, Jedward nu sunt prea cunoscuţi la noi în ţară, iar noi suntem singurele care am putea schimba asta. Tot ce trebuie să facem e să trimitem fiecare nişte e-mailuri / mesaje / comment-uri la adresele de mai jos, în care să le cerem diferitelor posturi de radio, precum şi canalelor de muzică, să difuzeze noul lor single - 'Young Love' :) Dacă fiecare dintre noi va face asta, vom avea mai mari şanse ca mesajele noastre să fie luate în considerare. Nu uitaţi că, cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine! :D

Mesajul ar trebui să fie ceva de genul:

"Bună! Sunt o mare fană a duo-ului Jedward, şi mi-aş dori foarte mult ca voi să difuzaţi şi piesele lor la radio, în special noul lor single 'Young Love'(http://www.youtube.com/watch?v=fKmI3BDs_KQ) de pe albumul 'Young Love' care urmează să fie lansat şi în România. Deoarce ei nu sunt prea cunoscuţi la noi, eu şi ceilalţi fani ai lor din România am vrea ca ei să devină mai cunoscuţi aici, iar numărul fanilor lor să crească. Ei au fani in multe ţări, iar la noi, din păcate, nu sunt promovaţi. Sperăm că veţi lua în considerare acest mesaj şi ne veţi ajuta. Vă mulţumesc anticipat!

Numele (oraşul din care sunteţi)"


Iată adresele de contact ale unor posturi de radio unde veţi putea trimite mesajul de mai sus:

E-mail Radio Zu: radiozu@radiozu.ro
Sau puteţi trimite mesajul pe site: http://www.radiozu.ro/contact

E-mail ProFM: profm@profm.ro
Sau le puteţi scrie pe Facebook: http://www.facebook.com/profm.ro

E-mail Music FM: office@music-fm.ro
Facebook: http://www.facebook.com/RadioMusicFM

E-mail Radio România Actualităţi: top30@radioromania.ro


Iar atunci când scrieţi unor canale TV de muzică, le puteţi scrie tot aşa, doar că nu mai cereţi să li se difuzeze piesa la radio, de data aceasta veţi cere sa li se difuzeze videoclipul :'D

Iar aici aveţi câteva adrese de e-mail pentru canale româneşti de muzică:

E-mail MTV România: mtv@mtv.ro

E-mail Utv: office@utv.ro
De asemenea, lăsaţi multe comment-uri aici
-> http://www.utv.ro/0588504/allpop/ şi cereţi să difuzeze video-ul pentru 'Young Love'

Din păcate, mie nu mi se încarcă pagina pentru http://1music.ro momentan, dar dacă voi puteţi intra, mergeţi la contact, luaţi adresa de e-mail de acolo şi procedaţi la fel.


Sper că veţi dori să mă ajutaţi cu asta, pentru că ei au mare nevoie de promovare la noi şi dacă noi nu încercăm să facem asta...atunci cine? :')

Reply · Report Post