AdoreU1D

Angelica · @AdoreU1D

7th Dec 2011 from Twitlonger

Jag är tyvärr inte en utav de lyckliga som vann någonting. Jag kan inte säga detta för att "det är lätt och säga när man vann"

När jag fick reda på att jag inte vunnit något alls så blev jag riktigt ledsen. När jag kom hem och läste alla tweets, inlägg på facebook osv gjorde det ont i mig och jag försökte helt enkelt hålla tårarna inne, men det gick liksom inte. Men detta ska inte handla om mig.

Det jag helt enkelt vill säga är att ALLA de som vunnit förtjänar det, vilket ALLA fans faktiskt gör. Jag kände mig som ett mindre bra fan när jag insett att jag inte vann något, men jag ser allt från den ljusa sidan. Asså, varför gråta när man kan le? Vet ni så lycklig lottade vi i Sverige är?

1. Killarna spenderade mycket tid här i somras och massa fans har fått träffa dom.
2. De tweetar mycket om oss och de kommer förmodligen tillbaka nästa sommar.
3. VI FICK SIGNERADE ALBUM. Killarna gjorde det för OSS. (MASSA TACK TILL SONY MUSIC SÅKLART!)
4. Vi fick vara med i B1DTM tävlingen - OCH VI VANN.
5. Vi fick chansen att tävla om biljetter till London, telefonsamtal och postrar. Det är inte så att varje land får det.
6. VI TILLSAMMANS fick killarna att nå toppen. Vi alla är vinnare på ett sätt.

Vi alla har många saker att le för. Och vad jag hört/läst har folk skickat typ "hat" till speciellt de som vann resan och allt. Tycker inte det är något snällt att göra, eftersom om DU hade vunnit hade du inte velat ha något hat. Jag vill inte peka ut någon eftersom jag inte läst några tweets personligen.

Den svenska 1D family är AMAZAYN, men när det kommer till dessa tävlingar går det ibland för långt. Vi måste lära oss att vara glada för varandra. Jag menar inte att vi alla ska älska varandra, men vi ska inte bli ovänner. Vi har alla hjälpts åt med detta och det är tråkigt att det blir såhär.

Jag är fortfarande besviken och allting, men jag vet att det inte går att ändra på detta.
Så, till alla er som inte vann:

>>> Träng fram ett leende. Det är pga ER som lyckliga tjejer kan åka till London och träffa killarna. Det är VI som fått killarna att nå toppen och ni vet alla hur glada dom är för detta. En dag är det DIN tur att se/träffa killarna eller vinna något!! <<<

SKA JAG VARA ÄRLIG så sitter jag och ler just nu. 1D vet att vi finns och varför gråta när jag kan vara glad? Sure, jag vann inte. Men det är inte så att det bara var en som inte vann.
Jag vill bara att ni ska vara glada, även om ni inte vann något. Vi har gjort detta tillsammans. NU SKA VI LE!
DARE TO DREAM!

/@AdoreU1D

Reply · Report Post